https://www.nextory.fi/kampanj/jasminsofi30?vouchercode=JASMINSOFI&utm_medium=influencers&utm_campaign=JASMINSOFI&utm_content=Jasminsofi&utm_source=youtube

30 päivää ilmaista kokeiluaikaa Nextoryyn uusille asiakkaille ⬆️
(Koodissa on ilmeisesti tällä hetkellä jotain häikkää! Toivottavasti se saadaan päivitettyä huomiseen mennessä)

Kaupallinen yhteistyö: Nextory
Koodilla jasminsofi voi kokeilla Nextoryä 30 pv ilmaiseksi (uudet asiakkaat).

Kertokaa mulle miten voin olla näin sählä?!

?Kaupalliset yhteistyöt?
[email protected]

? Seuraa mua @jasminsofi ?
https://www.youtube.com/jasminsofi
https://www.instagram.com/jasminsofi

JASMIN X ILONA -pelikanava
https://www.youtube.com/channel/UCu3w…

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Hilla Ylitalo

  meiän koira on myös cockerspaniel, ja se onn myös samanvärinen? meillä koira kokoajan tiellä kröhöm siis vain ihmisrakas????

  Vastaa
 2. JASMINSOFI

  Hei beibit! Ilmeisesti koodin kanssa on nyt jotain häikkää. Se saadaan varmasti huomisen aikana korjattua eli kannattaa odottaa hetki, jotta saa sen kokonaiset 30 pv ilmaista käyttöä. Pahoittelut mun puolesta 🙁

  Vastaa
 3. Tulimeri

  Mä- mä, sä oot aivan järkyttävän rauhallinen tohon puhelin juttuun, mä aloin itkee pelkästään siitä että mun yhen mangan kansi meni pilalle(ei edes mutta itse tunnen näin) kun se otti osuman autosta(ja ei en jaksa selittää miksi se joutui auto-onnettomuuden uhriksi mutta ei hätää kukaan ihminen ei loukkaantunut siinä).

  Vastaa
 4. Emilia Leppäniemi

  Uus vaan ei kannata korjata enää kännykät ei kestä nykyään mitään…

  Vastaa
 5. Jenina Aatto

  Oon aika yllättynyt että promoat maksetussa mainoksessasi äärioikeistoaktivistia jordan peterssonia. seuraatko häntä siis ns. kriittisesti vai koska allekirjoitat hänen näkemyksensä (jos olet maksanut hänen kirjastaan niin ainakin tuet häntä rahallisesti)? kysyn siksi että en itse halua seurata ketään, joka tukee misogynististä, rasistista, transmedikalistista ja ilmastonmuuksen estämisen vastaista retoriikkaa. Harmi jos sulla onki noin paljo erilaiset arvot kun mulla.

  Vastaa
 6. Nature beauty

  On paha painajainen kun puhelin rikkoontuu, kylläpä oli ilkeä paistinpannu! Hyvä tietää että huoltopuoli on siis noin kinkkistä touhua, säästää hermoja joku muu nyt. olet kyllä tubettajien helmi, hauska ja reipasss :)Kiitokset, Jasmin!

  Vastaa
 7. Alina Kiehelä

  Ääh, toi on varmaa niin turhauttavaa et se on just tosta rikki! ? feel you bro

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.