Siinä sitte muutettiin.
Kerro jos sulla on hauskoja tai ei-niin-hauskoja muuttokokemuksia! Haluun kuulla.

10 Vastausta

 1. rannoora

  Ahahahahaahaa, meidän muutto muutama vuos sitten oli kans yks katastrofi. Heti ensimmäisenä pamahti sulake(kaks kertaa, ennenkö huomattiin että se koko saatanan pistorasia on oikosulussa, leivinuunista löyty neljä ämpärillistä tuhkaa, hiiltyneitä pattereita, peltipurkkeja, kakkuvuoka, auton osia, lasinpaloja jne. Yks mötkö näytti sulaneelta palovarottimelta, mikä on järkeenkäypää kun tässä 160 neliön töllissä ei ollu yhtään sellasta. ? Täällä oli lisäksi ihan järkyttävän paskasta, niin saastasen oksettavaa ettei sanat riitä kuvaamaan, sähköt vedetty DIY -meiningillä(mm. yks sähköjohtonippu roskiskaapissa niin, että päät peitetty jesarinpalalla ja virta päällä, onneks en saanu tälliä), lumityöt tekemättä, eli kamojen kantaminen hangessa oli helvetin mielenkiintosta. Kylmä oli niin ikkään, mutta ei klapin klapia että ois saanu puilla lämmittää, siks varmaan edellinen asukki oli tunkenu leivinuuniin kaiken mitä on löytäny. Eikä siinä vielä kaikki, kun lumet suli ja kevät koitti, noita lasinsirujen ja metalliromun polttopaikkoja oli pihallakin, kaksi. Roskaa ja koiranpaskaa markki täys.

  Vitutti, ja on vituttanu sen jälkeenkin moooonta kertaa… Kaks vuotta ja kolme vesivahinkoa ja yks rakennusvirhe myöhemmin… Toisaalta, enää en ylläty mistään patentista mitä tästä löytyy. ?

  Vastaa
 2. artolauri

  * Joo ydinvoimasta vapaata sen sähkön pitääkin olla Karoliina! Ai nyt mennään pikaisella muutolla. . * Arto ja Laurin Youtube laitetaan tästä samalla tilaukseen.

  Vastaa
 3. Nea Janna Jasmiina

  Oliko kyseessä Pakukympillä? ?? niillä ei oo yhtää mitää kunnossa

  Vastaa
 4. iitasorv 05

  Argh hyvä että meijän katto pysy ehjänä ku sain sydärin tossa 2 ensimmäisen sekunni kohalla

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.