Pidettiin Kalenterikarjun syvällisempi keskustelu tubettajan vastuusta sisältönsä suhteen ja ajauduttiin juttelemaan ylipäätään siitä millainen vastuu yksilöllä on asioiden suhteen! Tässä videossa ei tapahdu visuaalisesti mitään ihmeellistä joten suosittelen kuuntelemaan podcast-tyylisesti. 😀 (ja ei, en aatellut alkaa kilpailemaan Eetun kanssa)

Tsekkaa video joka tehtiin Kalenterikarjun kanavalle: https://youtu.be/yZ4n2LqfVXc

► TILAA KANAVA: bit.ly/Papananaama

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

FAQ
Mikä sun nimi on?
► Sini
Missä asut?
► Helsingissä
Minkä ikäinen olet?
► Oon vuosimallia -92
Minkä pituinen olet?
► 166 cm
Ootko kokonaan suomalainen?
► Äitini on thaimaalainen ja isäni suomalainen. Oon syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko elämäni.
Millä editoit videosi?
► Adobe Premiere Pro CC
Millä muokkaat thumbnailisi?
► Adobe Photoshop CC
Millä kuvaat videosi?
► Asiavideoita sun muita varten käytän Canon EOS 60D:tä, mydayt ja sellaiset kuvaan nykyään Sony Cyber-shot DSC-RX100M3:lla. Aikaisempia videoita ja mydayta olen kuvannut Canon Legria Minillä tai puhelimellani.

10 Vastausta

 1. Papananaama

  Tässä ei sitten ole mitään jännittäviä visuaalisia elementtejä joten suosittelen kuuntelemaan podcast-tyylisesti! 🙂

  Vastaa
 2. Antti

  Mukava kuunnella tällästä podcastia missä keskustellaan jostain aiheesta 🙂 Aloin miettii, että voisko tubettajat enemmän tehdä tälläsiä videoita missä keskustellaan jostain aiheesta tai esim. politiikasta, koska nuoret aikuiset ei ole siitä niin kiinnostuneita. Sillä on kuitenkin vaikutusta meidän arkipäivään millasia päätöksiä eduskunnassa tehdään. Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta tubevideot vois olla myös poliittisen vaikuttamisen välineitä tai tuoda asioita nuoremman yleisön tietoon tai edistää ajatusten vaihtoa.

  Vastaa
 3. Inu

  21:45 Hyvä esimerkki on tämä viime vidconissa sattunut riita vartian ja erään instagram-mallin välillä. Tähän väliin sanon että en ole mallin fani, pidän tätä faktana ja haluan informoida muita.

  Vähän aikaa sitten löysin videon joka kertoo vidconin hälinästä, ja sain tietää että netissä levinneessä videosta on jäänyt iso osa pois. Videossa malli haukkuu vartiaa aika törkeästi, ja malli sai tästä valtavasti vihaviestejä, isot miljoonakanavat tekivät hänestä videoita jne. Mutta videosta oli jäänyt pois aiemmin tapahtunut, joka selittää mallin käytöksen.

  Vidconiin oli palkattu yksi USA:n väkivaltaisimmista vartiointiyrityksistä. Heillä on 14 oikeudenkäyntiä epäoikeudenmukaisesta väkivallasta, ja jokaisesta tapahtumasta jossa yritys on ollut vartioimassa on julkaistu videoita työntekijöistä vahingoittamassa osallistujia ilman syytä.

  Kohtausta ennen oli sattunut kahnaus erään osallistujan ja muutaman vartian välillä. Minulle jäi hieman epäselväksi, mutta vaikutti siltä että vidconin osallistuja melkein tapettiin. Malli suuttui vartioille, ja nousi puollustamaan uhria. Itsekkin voin sanoa, että jos olisin ollut hänen tilalla, minutkin valtaisi silmitön raivo, jos ihminen joka ei oikeastaan tehnyt mitään noin vain vedettäisiin karateotteella maahan ja kuristettaisiin. Mallin käytös otettiin pois kontekstista, ja vihamania oli valmis.

  Olen kertonut tästä tutuille ja kavereille, näyttänyt alkuperäisen videon mutta viha on liian syvällä joten eipä kukaan kuuntele.

  Vastaa
 4. I've always wanted to start my own religion

  Ostaisitko käytetyn auton tältä mieheltä?

  Vastaa
 5. Janyta L

  Nyt on paljon hyvää asiaa! Itse olen alkanut katsomaan kommentteja ja miettimään kuinka nuoret niitä kommentoi. (Itse olen 18)
  Päävastuu kasvatuksessa on tietenkin vanhemilla. Tubettaja on ihminen ja varsinkin jos kertoo omasta elämästään niin sehän muuttuu jos alkaa sensuroimaan. Kyllä lapset löytää ne huonot mallit muualtakin (kuten kiroilu)
  Esim elokuvathan siirtää sen vastuum sillä K-12 jne merkillä. Voisiko tubettaja ilmoittaa kuvauksessa minkä ikäiselle se sopisi? Sillä kyllä lapsen/nuoren vanhemman kuuluisi huolehtia mitä sisältöä se nuori katsoo, mutta voi olla vaikea vanhemman sitä tietää onko jokainen video sopiva jonka videoita lapsi katsoo.
  Onhan se vaikeaa määritellä mikä on "huono asia" sillä ihmisillä on eri arvoja. Puhuitte peleistä jossa on väkivaltaa. Itse olen ihminen joka ei ymmärrä miksi pelejä tarvitsee kehittää missä soditaan ja tapetaan. Mutta pelkästään sellainen peli ei tee lapsesta väkivaltaista.

  Vastaa
 6. Luna Lovegood

  tässä sulle hoolla h-hetkiH-hetkiH-kiskoH-teräshahaahaahkahaahkanuntuvahaahlahaahmohaahtihaaksihaaksirikkohaaksirikkoinenhaaksirikkoutuahaalarihaalatahaaleahaalentaahaalentuahaaletahaaleushaaliahaalistaahaalistuahaaltuahaamilainenhaamilainenhaamuhaamu-haamuasiakashaamukirjoittajahaamukuvahaamumailerihaamumailihaamuneliöhaamupelastushaamupotilashaamurajahaamusärkyhaamutorjuntahaapahaapainenhaapalastuhaapanahaapanahaapaperhohaapaperhonenhaaparouskuhaapasienihaarahaara-haara-asentohaaraantuahaarahyppyhaarainenhaaraistuntahaaraisuushaarakashaarakaukoputki

  alkavia sanoja

  Vastaa
 7. MandariiniPelle

  Vau! Ihanan kypsä video ja oli mielenkiintoista seurata välillä jopa rönsyilevää (ei ollenkaa huono koska pysyttiin aiheen ympärillä) keskustelua ja varsinkin kun teillä osittain eri mielipiteet mutta silti keskustelitte ymmärsitte ja annoitte toisillenne uusia puolia. Näitä lisää!?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.