Moikka ja mukavaa perjantaita kaikille, toivottavasti sulla on kaikki hyvin!

Tällä videolla pääsette seuraamaan mun päivää Syke sarjan studiolla ja kuvauksissa. Sain myös roolin sarjaan!

Syke alkaa Ruudussa tänään klo 6.00 ja sieltä voit nähdä neljä jaksoa uudesta kaudesta. Nelosella nähdään kaksi ensimmäistä jaksoa klo 22.00. Jatkossa jaksoja esitetään vain Ruudussa kaksi jaksoa per viikko aina perjantaisin.

Sarjan katsominen edellyttää Ruutu+ tilaamisen:

Sain jaettavakseni 100 Ruutu+ alekoodia hintaan 24,95 eur / 4kk
Alekoodi on PERNILLA

ruutu.fi/lahjakortti

Kyseessä on 4kk määräaikainen tilaus. Ensimmäiset 4 kk 24,95 €, tämän jälkeen 9,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa käynnissä olevan jakson loppuun. Veloitus 1 kuukauden (30 pv) välein.

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ruudun kanssa.

Toivottavasti tykkäsitte!

INSTGRAM – @pernillabockerman

SNAPCHAT – @piippulaama

[email protected]

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

  1. Matias Isosomppi

    Leikkaussali ja Meilahden kriittisten potilaiden Teho-osasto on mulle aivan liiankin tuttu vuodelta 2013, ja sillon olin 20v vasta 🙁 Silloin kävin isoja ja vaativia leikkauksia läpi, ja niissä sattui myös hoitovirheitä joiden takia sitte jouduin kriittiseen tilaan. Mulla oli useita infektioita ja teho-hoitojakson aikana mulle kuulemma oltiin tehty monii hätäleikkauskia, ja sitten myös korjausleikkausksia kun viimein aloin toipua. Oikeasti vasta viimenen mahdollinen antibiootti alko luojankiitos tehota, ja mun tulehdus arvot lähti laskuun ja selvisin hengissä 🙂 Mulla tosiaan leikattiin ruokatorvea ja sit se yläsauma kuulemma petti, ja se lähti tulehtuun ja siis koko mun ruokatorvi sillo poistettiin. Sit olin Meilahdes kesällä 2013 3kk sairaalas ja sit pääsin syksyl kotiin toipumaan, ja sit Marraskuussa 2013 tehtiin uus ruokatorvi onnistuneesti!. Kova taistelu oli ja mulle jäi siitä hermovauriokivut joihin nyt joudun sit käytää vahvoi lääkkeitä, mut pääasia et kivut pysyy jokseenki kuris. Käyn nykysin myös osa-aikasessa työssä! 🙂 Mut silti vaikka oon ite joutunu kokea tälläsiä koviajuttui niin katon tätä sarjaa.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.