Tällä videolla kerron mm. lempparini Drag Racen kymppikaudelta, mielipiteeni litteään maahan uskovista ja kotoani löytyvistä.. hyvän mielen välineistä!!
► TILAA KANAVA: bit.ly/Papananaama

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

FAQ
Mikä sun nimi on?
► Sini
Missä asut?
► Helsingissä
Minkä ikäinen olet?
► Oon vuosimallia -92
Minkä pituinen olet?
► 166 cm
Ootko kokonaan suomalainen?
► Äitini on thaimaalainen ja isäni suomalainen. Oon syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko elämäni.
Millä editoit videosi?
► Adobe Premiere Pro CC
Millä muokkaat thumbnailisi?
► Adobe Photoshop CC
Millä kuvaat videosi?
► Asiavideoita sun muita varten käytän Canon EOS 60D:tä, mydayt ja sellaiset kuvaan nykyään Sony Cyber-shot DSC-RX100M3:lla. Aikaisempia videoita ja mydayta olen kuvannut Canon Legria Minillä tai puhelimellani.

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Laura S.

  Heips, Papananaama, oot kyllä mieletön videoiden tekijä ja nautin sun tuotannosta ja tajuttomasta huumorista :—D

  Sun rokotevastaisuuskommentti kyllä satutti mua. Kerron lyhyesti, miksi itse olen jonkin verran rokotevastainen. 1.3.-18 tuli voimaan uusi laki, joka voi velvoittaa sotetyönantajan huolehtimaan, että alaiset on kaikki rokotettu asianmukaisesti. Tämä mulle ok. Mutta tämä edellyttää myös vuosittaista kausi-influenssarokotusta ja viiden vuoden välein uusittavaa hinkuyskärokotetta (jossa kombona jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotteet). Tämä ei ole enää ok. Valmistuin just kätilöksi ja mun pitäisi ottaa 50 ylimääräistä rokotetta loppu-urani aikana. Not ok. Olin uudessa työpaikassa. Huhtikuun lopussa 2018 en suostunut enää ottamaan kausi-influenssarokotetta, koska epidemia oli jo ohitse. Sain fudut. Sain kolmen kuukauden karenssin. Laissa seisoo, että rokotteelle allergiset ym. muut henkilöt jotka ei terveydellisistä syistä rokotteita voi ottaa, ovat turvassa ja lakia ei sovelleta heihin. Mutta niin vain Keski-Suomen keskussairaala aikoo päivystyksessä elvytysvalmiudessa, suoniyhteydet auki, lääkkeet ja defibrillaattorit valmiina rokottaa työntekijänsä. Anafylaktinen sokki on kuitenkin kuolemanvaara.
  MTV3 julkaisi just artikkelin, jonka mukaan influenssarokote toimii paremmin, jos sen ottaa positiivisella mielialalla.
  Vuoden 2017 kausi-influenssarokote oli 7-35% teholtaan.
  Ja näin minusta on tullut jonkin verran rokotevastainen.

  Vastaa
 2. CerealKiller

  Jotkut salaliitto teoriat on alkanu siitä kun jotkut ei haluu uskoo maiden hallituksia
  Ja ei sitte usko melkeen mihinkään mitä ne sanoo
  Ja jos et rokota lapsiasi he saattavat tartuttaa ihmisiä jotka ei jostain valmiina olevasta sairaudesta pysty ottamaan rokotteita ja pitää sitä hoidettavaa sairautta yllä sen eliminoinnin sijasta

  Vastaa
 3. Christina Viento

  ”Miks sä näytät tolta”
  On niiku ehkä maailman daijuin ”kysymys” ikinä.
  Ku jengi oikeesti on niin nössöä että ei uskalla sanoa asioita suoraan vaan ne piiloutuu sen vittuilevan kysymyksen taakse.
  Eli ne ikäänku käyttää sitä kysymystä oman sädekehän hinkkaamiseen jonka jälkee ne paskoo sen ulos, heittää ilmaan ja ottaa suulla kopin.

  Oikeesti. Mikä pointti

  Vastaa
 4. Peppi Lehto

  Siis mä mietin sitä et just ku oot oma ittes saat vihaa niskaa. Ekaks sain paskaa niskaan ku mulle iski akne. Sit ku aloin 12v meikkaa kouluun ja aloin olee oma itteni ja pukeutuu niinku haluun nii sain silti paskaa niskaa nii millane sun pitäis olla ettet sais paskaa niskaa?? XDD

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.