vaalikone: https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019?lng=fi
mokkapalat: https://chocochili.net/2019/01/helpot-vegaaniset-mokkapalat/

SOMET

IG mansikkka & nakki_ja_martta
FB mansikkka

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. themireman

  Yle on tehnyt vaalikoneestaan myös vaalibotin. Mielestäni se oli hyvin toteutettu ja sopii erityisesti nuorille, jotka eivät välttämättä ole aivan perillä näistä asioista. Vaalibotissa on tekstiä ja videoita tukemassa kysymystä, koska ne voivat olla vaikeita käsittää. Vaalibotti on ikäänkuin jokin WhatsApp keskustelu. Suosittelen lämpimästi! ?

  Vastaa
 2. Pipa Papi

  Ihanaa kun sulla löytyy tekstitykset! Itse huonokuuloisena ihmisenä arvostan ? muuten saanko kysyä mistä tuo videossa näkyvä hiekkalaatikko on ostettu?

  Vastaa
 3. Johanna _

  Mä saatan tinkiä sillee et jos esim fb kirppiksellä jotai myynnissä 12 eurolla nii tingin just esim kymppiin sen, helpompi maksaa tollasii ns pyöreitä lukuja

  Vastaa
 4. Särä Pötätö

  Tänään kavereitten kaa mietittiin että ketä Suomalaisia tubettajia muistutetaan. Mulle sanottiin että muistutan Mansikkaa, että jotenkin oon yhtä 'aito' kuin sinä. ? Sano että puhun kaikesta yhtä avoimesti kuin sinä, ja se oli mukava kuulla, koska arvostan paljon sitä minkälainen olet. Eli siis hauska kuulla että olen samanlainen kuin sinä. ?

  Vastaa
 5. Jeiberg

  Hahah, tuli heti tosta tinkimisestä mieleen, kun käytiin hakemassa vanha kirjahylly. Mä olin valmis maksamaan pyydetyn hinnan, mutta mies alkoi tinkiä vielä kun hyllyn kunto oli tsekattu, vaikkei siinä moitittavaa ollut. Tuskin edes paljon tinki, mutta heti mä olin suomalaiseen tyyliin siinä vieressä 'No eiii kai nyt, ei ei ei…' ?? Alkoi heti nolottaa ihan hulluna, vaikka ei kai siinä tinkimisessä oikeasti mitään pahaa ole ?

  Vastaa
 6. jenniem

  Miten noi pesupähkinät toimii? Oon miettiny jos kokeilis, tuntuu vaan hassulta et noi pähkylät tekis puhdasta ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.