Ensi viikolla 6.2. vietetään kansainvälistä silpomisen vastaista päivää, ja mie halusin olla mukana levittämässä tietoisuutta tästä asiasta. Silpomisella tarkoitetaan tyttöjen ja naisten ympärileikkausta, joka on kivulias ja vaarallinen toimenpide sekä ihmisoikeusrikos. World Visionin Pelasta pimppi -kampanjassa kerätään varoja Kenian Sookissa tehtävään työhön.

Mie ajattelen, että pienikin lahjoitus on aina merkittävä. Jos mun videon esimerkiksi katsoo 10 000 ihmistä, ja jokainen lahjoittaisi yhden euron, miettikää että lahjoitussumma olisi 10 000 euroa ? Jos siis haluat auttaa, voit tehdä sen tästä: http://bit.ly/2E18As8.

Video on tehty yhteistyössä World Visionin kanssa.

✨ Seuraa somessa @sitasalminen ✨
• Asmr-kanava: http://bit.ly/2jLpza0
• Instagram: http://bit.ly/2jFWCIm
• Twitter: http://bit.ly/2kYOJyN
• Snapchat: http://bit.ly/2kYYGfH
• Facebook: http://bit.ly/2kUmzsT
• Blogi: http://bit.ly/2kUlb9B

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. eläimien ystävä

  Olen kai jossain netissä törmännyt tähän aiheeseen, ja miettinyt että mitä ihmettä?, enkä tajunnut sitä kunnolla mutta selitit tosi selkeästi ja nyt ymmärsin tämän asian paremmin?

  Vastaa
 2. UnCharismatic person ever

  Poikiekin ympäri leikkaus pitäis lopettaa! Mut okei tytöillä se on vaa vaikeampi raaempi se leikkaus siitä ei pääse mihinkään… mutt kummankin sukupuolen silpominen pitäis lopettaa!!

  Vastaa
 3. Peter Griffin

  Minun mielestä se on loukkaus kulttuuria kohtaan jos ympärileikkauksia ruvetaan kieltämään. Esimerkiksi juutalainen kaverini on ympärileikattu. Jos näihin operaatioihin otettaisiin mukaan vahvoja kipulääkkeitä niin minun mielestä olisi täysin ok

  Vastaa
 4. Miia-Mari Kilpeläinen

  Se on mun pahin pelko että joudun silvotuksi, sillä alan aina itkemään näissä videoissa ja mietin että jotkut ovat oikeasti kärsineet siitä kivuliasta toimenpiteestä, ja haluan että se loppuu tähän!

  Vastaa
 5. Kakkumonsteri ASMR

  Olen nähnyt Suomessakin mm. neuvolan vastaanotolla ulkomaalaisia, joille on tehty ympärileikkaus =( Toivottavasti tuokin kauheus saadaan lopetettua maailmasta.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.