SEURAA MUA

http://www.instagram.com/SOIKKUYO
http://www.imatchu.blogspot.fi
Snapchat: SOIKKUYO

10 Vastausta

 1. oosa hhh

  tiiän että myöhään tää tulee mut ku puhuitte koirista ni munki koira kuoli pari kuuta sitte :c . oon kuullu/luullu et meiän koira esim. juoksis mua vastaan tai haukkuis jossain… oikeestaan mua se ei pelottanu yhtään suretti vaan ku muistin et se on kuollu. En varsinaiseati oo taikauskonen mut uskon tavallaan et mun koira elää vielä. Tai musta tuntuu että se joskus tulis lohduttamaan mua jos mulla on pahamieli…

  Vastaa
 2. Verneri Tamminen

  mä pelkään yksinäisyyttä+hiljaisuutta+tekemättömyyttä. Kun rupeen ajatteleen sitä siinä tilanteessa tulee karmea ahdistuksen tunne. -Nyt mua katotaan jostain läheltä tuijottavin silmin. Ehkä jopa vierestä et kun käännän pään niin nään sen heti nenän edessä. Se on varmaan maailman hirvein tunne

  Vastaa
 3. jimingucci

  Siis mikä on tämä logiikka?! Et oo taikauskonen mut uskot et numero 23 on epäonninen??? ?? Sitä paitsi hei se on vaan numero!!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.