Kaupallisessa yhteistyössä Scary Stories To Tell In The Dark -elokuva, joka tulee teattereihin 9. elokuuta! Katso traileri tästä: http://bit.ly/33mycf1 ja osta lippusi täältä: http://bit.ly/2LU7ftB

► TILAA KANAVA: bit.ly/Papananaama

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

FAQ
Mikä sun nimi on?
► Sini
Missä asut?
► Helsingissä
Minkä ikäinen olet?
► Oon vuosimallia -92
Minkä pituinen olet?
► 166 cm
Ootko kokonaan suomalainen?
► Äitini on thaimaalainen ja isäni suomalainen. Oon syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko elämäni.
Millä editoit videosi?
► Adobe Premiere Pro CC
Millä muokkaat thumbnailisi?
► Adobe Photoshop CC
Millä kuvaat videosi?
► Asiavideoita sun muita varten käytän Canon EOS 60D:tä, mydayt ja sellaiset kuvaan nykyään Sony Cyber-shot DSC-RX100M3:lla. Aikaisempia videoita ja mydayta olen kuvannut Canon Legria Minillä tai puhelimellani.

10 Vastausta

 1. MrPiipura

  Kuuntelin kaks ekaa tarinaa ja oli niin pelottavaa, et pakko sulkee tube ja oottaa, et sisko tulee töistä, nii katotaan tää sit kahestaan ?

  Vastaa
 2. not today satan

  Rakastan näitä tarinoita! Meidän äidillä on pari aivan saaaaaaaakelin kuumottavaa kokemusta, jos teet toisen videon niin pakko lähettää ne. Itelle ei koskaan oo käyny mitään paria enneunta lukuunottamatta…ainakaan vielä ?

  Vastaa
 3. luuskis

  14 vuotiaana olin menossa nukkumaan, yksin himassa. luin kirjaa kun kuulin olkkarista sellasta ääntä kun joku olis kävelly räpylät jalassa / sellasta ankan räpylöiden läpsytystä. kuuntelin pitkään ja oli hiljasta, ja yhtäkkii sitä läpsyttävää ääntä alko kuuluun uudestaan ja nopeempaa ihan kun räpyläjalka olis juossu kohti mun huoneen ovee. pelästyin ihan hitosti ja huudahdin ääneen, läpsyntä loppu. rynnin vauhdilla ulos huoneesta, valot päälle, mitään ei näy. valvoin aamuun asti paniikissa kaikki valot päällä 😀 muistan vieläki sen äänen enkä tajuu mistä se olis voinut kuulua.

  Vastaa
 4. Saiccu

  Vahvasti muistan edelleen sen kesäyön, kun katsottiin kaverin kotona tämän huoneessa Ring jenkkiversio, joka oli juuri tullut videovuokraamoihin. Eihän se leffa itsessään tällaselle kauhunössölle nyt niin pelottava ollut, mitä saattoi kuvitella. Mutta leffan loputtua ja hetki ennen nukkumaan menoa, olohuoneen telkkariin (joka oli ollut pois päältä muutamia tunteja) tuli kuvaruutuun tuo "lumisade"-efekti. Kaikki neljä siinä oltiin ihan kauhusta kankeana ja että kuka menee sammuttamaan olohuoneen telkkarin (kaverin huoneesta oli suora näköyhteys olohuoneen telkkariin). Ja ellen väärin muista, niin kaverin vanhemmat joko eivät olleet kotona tai olivat jo aikoja sitten menneet nukkumaan. Joku meistä sitten kävi vetämässä töpselin seinästä ja hirveä kuumotus, että ryömiikö Samara nyt olohuoneen telkkarista ulos. ?

  Vastaa
 5. Elviira Helenius

  Siis haluun nyt vaan kertoo tän yhen joka pelotti mua sillo iha hirveesti mut ei enää nykyää eli olin joku 7v nii näin sillo paljo painajaisii ja heräsin sit yhtee yhtenä yönä ja olin mun isosiskon kanssa samas huonees ja meijä ovi aukes sille et se oven kahva aukes sillee hitaasti ja sain iha järkyttävän sydän kohtauksen mut sen jälkee ku mul oli semmone pehmolelu mun kädessä ja mun käsi sille ns roikku siinä sängy reunal ja tunnen et joku/jokin vetää sitä mun pehmolelua mun sängyn alta ja vetäsin sitä pehmoleula kerran enkä ees saanu sitä vetäsin sitte toisen kerran ja sain sen että joo siinä oli se tarina ja tais tulla aika pitkä?

  Vastaa
 6. Janika_Ida

  Siis me vitsaillaan parin kaverin kanssa että miuta seuraa Tyyne Puustisen haamu 😀
  Muutin ekaa kertaa pois kotoa poikaystävän luo joskus 2010.. Niin silloin siellä sen yksiössä verho räpsähti itsekseen auki (rullaverho ja joo niin saattaa käydä välil) ja telkkari meni yöllä päälle. Myös tyhjä limupullo tippui keittiön tasolta ja se ei todellakaan ollut reunalla. Noh se jäi sitten siihen. Sitten tää Tyyne vietti hiljaiseloa tai en vaan reagoinut sen juttuihin, kunnes muutettiin 2016 tosi vanhaan kerrostaloon.
  Siellä AINA kun olin yksin koiran kanssa, niin kerran keittiössä keskellä yötä kilahti lusikka. Sitten nukuttiin koiran kanssa sohvalla, niin miun puolitäysi vesilasi kippas olohuoneen pöydällä nurin. Ja siis mie tai koira ei kumpikaan yletetty siihen mitenkään eli ei ollu meiän vika. Ja tästä muutama päivä eteenpäin niin nukuttiin sitten makkarissa, koira oli unessa ja mie vielä selasin somea.
  Yhtäkkiä koira heräs, alko tuijottaa olohuoneeseen ja muris ihan tosi vihasesti. Sit se vaa tuijotti sinne. Ja tää kävi muutamaan otteeseen. Muutenkin kun olin yksin kotona niin oli tosi painostava olo kokoajan. Nyt ollaan asuttu yli vuosi uudessa kämpässä ja halleluja, mitään ei oo tapahtunu. Vielä. 😀 Ja niin tosiaan kun alotin työt 2016 yhessä firmassa niin sielläkin valvontakamera tallenti outoja juttuja ja miun työkavereilla tapahtu kotona tosi käsittämättömiä asioita.
  Sori pitkä stoori mutta… Se oli Tyynen tarina. 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.