MUISTAKAA LAITTAA JULKASUILMOTUKSET PÄÄLLE!

Jos katsoitte videon loppuun kommentoikaa ”Huvää joulua” ja teidän lempi emoji??

Tässä videossanään mun siskoa pitkästä aikaa kun se ja Bambi tulee mun luokse yökylään. Vietetään rentouttavaa laatu aikaa kuvailun ja ruuanlaiton parissa. käydään myös tallilla moikkaamassa Waldoa. Toivottavasti tykkäsitte tästä tupla my daysta! Hyvää joulua kaikille, palaillaan taas jouluaatto my dayn parissa❤️?

Kaikki jotka tykkää videosta on tosi koviksii :-))))

Menkää seuraa mua mun instassa jos haluutte nähä tosi hienoja whitegirl posekuvia:
IG: @Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

  1. Senni Heiskanen

    Mä en kestä! Bambi on niin ihanaaaaaa!!! ??? Ja sä ja sun sisko ootte myös nättejä.??

    Vastaa
  2. JENTSU

    mistäköhän johtuu, et tinja näyttää joltain 90-80- luvun näyttelijältä, mun mielestä ainaki

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.