Tässä ois mun perjantai 1.11., jolloin kävin mm. ihanassa säässä ulkoilemassa, lahjaostoksilla, töissä ja chillailtiin Teemun kanssa?

Mulla on tosiaan ollut matikoiden takia pitkälti rankka syksy, mutta nyt on matikat ohi tämän loppuvuoden osalta (ehkä, jos pääsin läpi)! Tää syksy on muuttanu mua aika paljon niin sisäisesti kuin ulkoisestikin (varmasti näitte mun ihon huonon kunnon ja ehkä vähän pyöristyneen ulkonäönkin), mutta en tällä videolla lähtenyt sitä niin syvästi vielä avaamaan. Ehkä seuraavassa videossa voisin vähän kertoa paremmin, missä mennään ja miten oon muuttunut. Mulla on ollu siis vähän kriisiä tässä, joten kiva päästä niitä avaamaan teillekin! Kiitos teille, jotka pysytte matkassa, vaikka mun sisällöntuotanto on vähän erilaista kuin muilla tubettajilla❤️

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
?Instagram: iinnuuu
?Snapchat: iinnuuu
?Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/
Yhteistyöt, valokuvauspyynnöt yms.: [email protected]

Production Music by: www.epidemicsound.com

9 Vastausta

 1. Iinaps

  Elossa ollaan (ihme kyllä)! Tässä ois tämmönen aika perusvideo, mutta haluaisin tässä lähiaikoina tehdä videon mun fiiliksiin liittyen kaiken suhteen, sillä on ollut aikamoista kriiseilyä tässä syksyllä kaiken kanssa. Mutta kiitos teille, jotka pysytte yhä matkassa, vaikken niin aktiivinen olekaan❤️ Ihanaa alkanutta viikkoa!?

  Vastaa
 2. Onnenetsijä

  Ihanaa alkanutta viikkoa sullekin! Oli tosi kiva nähdä ihan sun perus päivää:)

  Vastaa
 3. Hazunen

  Kiva video, mukavaa kuulla pitkästä aikaa sun kuulumisia! Voimia uuteen viikkoon, ja toivottavasti loppuvuosi on jo helpompaa kiireen ja kaiken suhteen. Ihan pian oot jo tästäkin syksystä selvinnyt ❤️

  Vastaa
 4. Emilia Pennanen

  Kiva, kun sulta silti tulee aina ideoita. vaikka et ookkaan aktiivinen, niin ei haittaa.

  Vastaa
 5. Sumppu

  Meneekö teillä Teemun kanssa edelleen hyvin? ? Tai niinkun että onko omiin asuntoihin muutto vaikuttanut parisuhteeseen?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.