Kellään muulla kiireinen maaliskuu?? Mut tässä tosiaan mun viime tiistai! 90K-video on tulossa toivon mukaan tän kuun lopussa?!

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
★Instagram: iinnuuu
★Snapchat: iinnuuu
★Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/
★Blogi: http://daysofmyway.blogspot.fi/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Kuukaus on melkein vierähtänyt viime videosta, hui? Mutta halusin nyt tän kevätkiireen keskeltä kuitenkin ilmotella itestäni myös täällä tuben puolella? Lyhyesti viimeisestä kuukaudesta: yliopiston kanssa on ollut tekemistä hirveästi ja hallikisakausi loppui onnistuneesti (200 m ennätys, sama kuin ulkona viime kesänä juostu 25,53s ja SM-finaalipaikka)??‍♀️Olen täyttänyt tässä 21 vuottakin välissä ja vaikka mitä! Ihanaa kevättä kaikille ja ens viikolla nähdään taas?

  Vastaa
 2. joku jokula

  yliopisto niin erilaista alasta riippuen ja kuinka paljon noppia suorittaa/vuosi. Ei kannata ajaa itteään loppuun. Kauppakorkee ja tuta ainakin sellasta käsien heilutteluu, että kuhan miettii ite ni melkee riittää 😀

  Vastaa
 3. Kristina Kill

  Ihana nähdä toisella kunnon tiskivuori ja sotkuinen keittiö, eikä aina sellaista kiiltävän puhdasta. Opiskelut painaa täälläkin päälle ja on tosi kiire ja stressaa myös. Samaistuin videoon. 🙂

  Vastaa
 4. Tiia Penttilä

  Mä niin fiilaan sua noiden kouluhommien kans ?Tuntuu välillä,et vaikka kuinka tekee koulujuttuja niin silti ei oo vapaa-aikaa..

  Vastaa
 5. Kojootti

  Oikee asenne tuo meikittömyys, mitä sitä turhaan stressaa jostain meikeistä. Hyvinhän tuota pärjää ilmanki.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.