Sosiaalinen media luo joskus paineita. Mulle ainaki. Nykyaikana monet tarvii muistutuksen siitä, että mikä on todellisuutta ja mikä ei. Kaikilla somepersoonilla on oma elämänsä sen profiilin takana. Kaikki on tuntevia ihmisiä. Tykkäykset tai seuraajat ei sais vaikuttaa itsetuntoon. Mulle tää some on antanu ulkonäölliset paineet, koska itse loin siitä itselle sellasen paikan, että annan itsestäni ulos ainoastaan ne mun hyvät hetket ja hetket jolloin oon viettäny peilin edessä tunnin jos toisen. Siks tuntu, että kaikki odottaa multa vaan sitä ”täydellisyyttä” netissä ja ulkona. Siks mun on ollu vaikeaa olla YouTubessa, mut viimeaikoina oonki ottanu erin suunnan kuten ootte huomannu. Oon taas oma itteni enkä enää välitä liikaa siitä ulkokuoresta. Mun itsetunto on huono ja mun pitäis lopettaa sen huonontamista somen takia. Lopetan ottamasta paineita. Tiedän muidenki miettivän näitä asioita.

Snapchat @cconaf
Instagram @ccona

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Ruusuton

  Mulla on aina ollu se ongelma että mä vihaan sitä miltä mä näytän ja musta tuntuu että mä en riitä mihinkään tällaisena. Mä en osaa käyttää meikkejä, enkä välttämättä ees pukeutua mitenkään naisen tavoin. Tässä puolenvuoden aikana mä sitten oon vaan kysyny itteltäni, että mitä vitun väliä sillä on? Ja joka kerta mä vastaan, että ei sillä oo mitään väliä, koska mä saan saan olla sellainen kuin mä haluun olla. Joinakin päivinä mä tunnen jopa itteni kauniiksi, joka on mulle henk.kohtasest iso saavutus. Tää videon aihe on ehdottomasti tärkee ja jokaisen tulis tiedostaa tää.

  Vastaa
 2. PoiZon Rock

  Ihan täyttä asiaa ! Itse voisin puhua tästä aiheesta vaikka ikuisuuteen saakka ja sen ylikin, mutta ei ole kapasiteettia videoihin asti, ihmisille kyllä puhun aina, kun osuu kohdalle. Henkilökohtaisella tasolla en pysty ottamaan somesta paineita, koska ei yksinkertaisesti kiinnosta, ei vain jaksa kiinnostaa. Ihmiset kattoo kieroon ja nauraa selän takana; 18v muija, joka ei koskaan meikkaa, saattaa laittaa hiukset jopa kerran viikossa, pukeutuu epämääräisesti työvaatteisiin tai näyttää pummilta, muoti on tuttu ainoastaan sanana..Olkaa ihmiset erilaisia, olkaa aitoja, olkaa just sitä mitä teidän sisältä löytyy ja olkaa Prrrkele ylpeitä siitä !! Erilaisuus on vahvuus ja se henkisen voimakkuuden tunne, minkä siitä saat, sitä ei kannata missata !! Muiden ihmisten mielipiteet sun ulkönäöstä ei ole edes käytetyn paskapaperin arvoisia, ne saa aatella ihan mitä lystäävät, jos sun ulkonäkö raapii niiden persettä jollain tasolla, niin vika on niissä, eikä todellakaan sinussa ! Äläkä ikinä pyydä anteeksi, sitä mitä sä oikeasti olet ! ! ! Kiitos.

  Vastaa
 3. jööbi jööti

  Mua joskus hävetti se et mun hiuksiin ei riitä yks perus musta hiusväri paketti…. Mut nyt ko oon kattonu sun videoita ni mä oon saanu parenman itsetunnon Ja nykyää mä oon vaa ilonen siitä et mulla on paksut ja tuuheat hiukset. 💜 Nää sun videot on aina jotenkin nii ilahduttavia ja näist on todellakin hyvä puhua, mut kaikki nyt muistaa et ootte joka ikinen kauniita komeita ja söpöjä sellasina ko olette 💜

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.