Mainitsin tästä hieman ohimennen marraskuisella videollani ”Elämä koettelee”, mutta tässä nyt siis tarkemmin, mitä kävi?

Elämä koettelee: https://www.youtube.com/watch?v=qTdbjRJ14dk&t=423s

Mua on onneks tässä asiassa ollut paljon auttamassa erityisesti mun treenikaveri Henri (youtube: Henrifin), joten en siis siinä mielessä ole ollut yksin asian kanssa! Oon tosi kiitollinen avusta ja lisäksi haluan kiittää myös muita tässä asiassa mua tukeneita, tiiätte keitä ootte❤️

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
★Instagram: iinnuuu
★Snapchat: iinnuuu
★Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/

Production Music by: www.epidemicsound.com

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Tällä videolla kerron siitä, kuinka menetin useiden kuukausien töiden palkan konkurssin seurauksena ja jäin elämään huonon rahatilanteen kanssa. Tämä kaikki tapahtui vasta viime vuoden lopulla, joten kyseessä on ikävä kyllä hyvin tuore asia? Suunta kuitenkin ylöspäin ja toivotaan, että asiat vielä helpottuvat! Jos tiedät konkursseista tai muuten osaat auttaa mua eteenpäin, niin laita kommenttia tai viestiä esim. Instagramissa, kiitos❤️ Ps. Sori, kun meinaa poikkoilla aihe loppupäässä vähän sivuraiteille, mutta semmonen mä oon ku vauhtiin pääsen?

  Vastaa
 2. Beautyholic

  Ikävä asia kyllä että kävi noi 🙁 mutta ymmärrän että firma ei tosta vaan noin maksa koska on ns maksanut jo ja se ei enään oo tavallaa sen firman asia koska palkkio on annettu jo. Tai firmat tekee voittoa. En sano tätä mitenkää "pahalla" vaan ihan faktana. Tai tarkotan että se ei oo sen firman vika vaan sen mikä meni konkurssiin jos kukaan ymmärs?

  Vastaa
 3. Milja

  Toi on kyl todella kamala tilanne ja niin väärin :/ Ei tommosesta oo kokemusta, mut tiiän, mitä se on, kun on rahat lähes koko ajan tiukilla. Ei oo kivaa.

  Ja en oo vielä ite yliopistossa. Mut oon kuullut, että se on rankkaa aikaa. Ei saa juuri mitään tukea opintoihin ja ei potkita persiille tekemättömien asioiden takia. Asiat pitää vaan hoitaa itse ja ajallaan. Eli varmasti muillakin on tollasia tuntemuksia yliopistoaikoina, et ole yksin <3

  Vastaa
 4. NOR

  Heippa! Kuten muutama muukin on jo kommentoinut, tämä on raakaa maailmaa bisnes puolella.. Hyvä kun olet ollut pesänhoitajaan yhteydessä (näin ymmärsin?). Toivottavasti ehdit selvittää saatavien määrän määrättyyn valvontapäivään mennessä.
  Konkurssissa yrityksen varat muutetaan rahaksi ja sen jälkeen rahat jaetaan velkojille lain määräämässä järjestyksessä. Prosessi voi olla todella pitkä..
  Puhetta oli konkurssipesän raukeamisesta eli yrityksen varat on vähäiset. Tällöin ei ole paljoa muutettavissa rahaksi.
  Eli tilanteesi näyttää valitettavasti huonolta 🙁 Ehdottomasti suosittelen tulevaisuudessa tarkkailemaan luottotietoja, mikäli annat maksuaikaa ja teet työn ”etukäteen”.
  En suosittele tässä kohtaa sinua palkkaamaan asianajajaa itsellesi/yrityksellesi. Se tulee kalliiksi ja loppupeleissä joudut todennäköisesti itse maksamaan koko lystin vielä kaiken kukkuraksi. Enkä näe mitään hyötyä edes hänestä. Tilanne on mikä on ja hän ei pysty konkurssipesästä rahaa saamaan mikäli varoja ei ole ja konkurssi on raukeamassa.
  Ole yhteydessä pesähoitajaan, tee selväksi mitä yritys on ollut velkaa ja toivo parasta. Mikäli hyvin käy niin saavat varoista velkojille edes osalle maksettua.
  Tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle!!! Toivottavasti pääset jaloillesi 🙂

  Vastaa
 5. w w

  Pitäiskö sun vaan lopettaa tubettaminen, hankkia opintolainaa ja keskittyä asioihin, jotka on tärkeitä ja antaa enemmän ku ottaa? Niinku opiskelu ja urheilu, koska ei sulla vissiin oo hirveen hyvin tän tuben kanssa menny aikoihin ja tuntuu vaan aiheuttavan enemmän päänvaivaa ku iloa. Ainakaan tubettamisella tienaaminen on tuskin mikään vaihtoehto kun et pysty tuottamaan tarpeeks sisältöä, etkä saa näyttökertoja tai pysty/kerkeä ottamaan vastuuta tosta hommasta, niinku hankkimaan kunnollista verkostoa. Jos palkat maksetaan säännöllisesti myöhässä, ni pitäis hälytyskellojen soida ja hankkia uus yritys hoitamaan yhteistyöt. Tosi ikävä keissi, bisnesmaailma on kylmä ja siellä käytetään hyväksi ihmisiä, jotka ei osaa pitää puoliaan. Toivottavasti keksit ratkaisun näihin asioihin ja elämä lähtee rullaamaan paremmin.

  Vastaa
 6. Milla

  Sinä et ole hyvässä asemassa velkeojien listalla, oska olet sillä viimeisten joukossa, eli perittävä summasi on varsin pieni vs. toinen velkoja. Ja oletko kysynyt aoua playsta tai trootista, kai sinä edes toiseen verkostoon kuulut? Jos et kuulu non edes vähän tuloja

  Vastaa
 7. Katariina Helén

  Voi ei, todella ilkeä tilanne. ? Jos sulla on pitkään ollut stressiä ja ahdistusta taloudellisista asioista ja samaan aikaan kiirettä niin helposti saattaa tuntua siltä että kaikki tuntuu olevan vain liikaa ja on varmasti vaikea keskittyä mihinkään. Siksi ehkä koulukin tuntuu tavallista vaikeammalta. Tuollainen tilanne ei tee sinusta tyhmää, se vain kertoo että olet "loppu" ja nyt on aika pysähtyä ja keskittyä omaan henkiseen hyvinvointiin ja sen myötä asiat alkaakin sitten yksi kerrallaan järjestyä. Tsemppiä jatkoon! ❤️

  Vastaa
 8. ssallamaria

  Etkö vois hakee sulle kuuluvaa palkkaa palkkaturvasta? Ja siis kannattaa nyt ihan oikeesti hakee sitä opintotukea ja opintolainaa. Et varsinkaan opintotukea nostaessa menetä yhtään mitään… Ja itse neljännen vuoden yliopisto-opiskelijana voin kans todeta, että tosi usein tuntuu siltä, ettei oo oppinut mitään ja harmittaa, ettei oo panostanu enempää kouluhommiin. Mut et oo yksin noiden "tyhmyyden" tunteiden kanssa 🙂

  Vastaa
 9. Sarita Onatsu

  Älä jätä asiaa kesken ota toinen asianajaja! Sinä olet oikeuden puolella tässä asiassa!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.