Tämmöstä olis nyt tarkotus sitten tulevana kesänä puuhailla! Ja siis kaikki ehdotukset tuli teiltä, joista valitsin mieleiset, mitkä haluan kesällä toteuttaa. Jos mulla ja Miisalla on samoja asioita, niin en ihmettele, sillä ihan vaan tiedoksi: nää on aika yleisiä? Tosin nyt kun katsoin, niin taisi olla vaan 2/12 samaa kuin Miisalla, että en nyt menis sanomaan, että kaikki on samoja?

Tosiaan se Golfkoulu, josta mainitsin, niin lisätietoa voi katsoa täältä: https://www.facebook.com/KoskiGolf/posts/1336355313079037:0. ☺️

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
★Instagram: iinnuuu
★Snapchat: iinnuuu
★Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/
★Blogi: http://daysofmyway.blogspot.fi/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Iinaps

  MATKIN MIISAA!!! Noni nyt sain toivottavasti teiän huomion. Tästä vamaan pitäisi tehä joku ns. opettavainen video, mutta tyydyn nyt kommenttiin. Mä ymmärrän että te jotka tästä matkimisasiasta kommentoitte, ootte vielä pieniä/tosi nuoria (ainakin toivon näin, koska mun ikästen pitäis tää jo tietää). Kuitenkaan musta henkilökohtasesti ei tunnu kovin kivalta se, että heti syytetään matkimisesta, kun tekee samantyylisen videon kuin toinen tubettaja. Kuten sanoin, ideat tulivat mun seuraajilta ja niistä valitsin ne mitkä tänä kesänä toteutan. Näistä kaksi sattui olemaan samoja kuin Miisan tän vuoden summer bucket list -videossa, loput 10 oli eri. Tarkoittaako se että matkin Miisaa? Ei. Ensinnäkin noi asiat on todella yleisiä kesätekemisiä ja toiseksi jos Miisa nyt ehti tehdä videonsa ennen minua, niin tarkoittaako se, etten mä saisi tehdä nyt kesällä sitten paria samaa juttua kuin Miisa? Ei. Mitäs jos olisin ehtinyt tehdä tän videon ensin? Menisittekö syyttämään Miisaa matkimisesta? Enpä usko. Mulle tulleet ideat saatto saada vaikutteita Miisan videosta, mutta voi ne myös olla itse keksittyjä, kuka tietää. Joka tapauksessa kannattaisi vähän miettiä ennen kuin kommentoitte ilkeään sävyyn ja syyllistäen, kun tässäkin kyseessä tosi yleinen videoaihe (siis summer bucket list) ja ne yleensä sisältää vähän samoja asioita. Kukaan ei omista mitään tiettyä videoideaa tai tässä tapauksessa kesätekemisiä. Niitä saa kaikki tehdä ketkä haluaa ja mä halusin tällä kertaa nämä 12. Ei mulla muuta, toivottavasti viisastuitte tästä ja hyvää kesälomaa kaikille?

  Vastaa
 2. salaperäneinen tyttö

  rangaistus on kaada vettä päälle aina jos et oo tehny jotain kohtaa.

  Vastaa
 3. Pinja Nykänen

  moi iinaps!! arvaa mitä näin yhtenä yönä unta että tapasin sinut?Se oli maailman paras uni??????

  Vastaa
 4. vilsuli

  sunmer busket listin rangaistus ja nimi tulee siitä itse ämärillisestä jäävettä!? Joten se vois olla hyvä.

  Vastaa
 5. venla väätäjä

  Ootko sä ikinä näytelly missään leffassa tai ollu ääniroolissa??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.