Tällä kertaa käsitellään salinaisia eli fitnesslissuja! Heitä yläpeukku jos pidit! 🙂

Kaikki Suomen nuoriso -videot: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9G9GJiOEjSFwJs7sKRzlVhjVSljUn5CH

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

10 Vastausta

 1. Mahtava Tuhoaja

  "Kukaan ei KOSKAAN kyseenalaista miesten tekemisiä." Aika vahva sana tuo "koskaan". Pakko myöntää, että vähän triggeröidyin.

  Jos nyt lähdetään tähän kilpahuuteluun siitä, että kummalla sukupuolella on helpompaa, niin kyllä mulle näin jätkänä kelpais, että hyvän ulkonäön eteen ei tarvitsis olla syntynyt pitkäksi ja vuosien treenauksen sijaan vastakkaisen sukupuolen huomion saisi pelkällä olemuksellaan…

  Miehenä olemiseen liittyy aivan yhtä paljon (ellei enemmän) epäkohtia kuin naisena olemiseen ja se, ettei meidän "tekemisiä koskaan kyseenalaisteta" johtuu suurilta osin siitä, että naisten huomiosta on jouduttu aina kilpailemaan ja koko yhteiskuntamme on vuosisatojen ajan rakennettu naisten ympärille miesten toimesta.

  Vähin mitä te feministit voisitte tehdä ois kunnioittaa meidän ponnisteluja nenäkkään halveksumisen ja syyllistämisen sijaan. En sano etteikö asialle pitäisi tehdä mitään, mutta tasa-arvon edistäminen pitää aloittaa puolueettomalta pohjalta ja ottaa huomioon myös toinen näkökanta.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.