Kerro oma mielipiteesi siitä, miten Suomen oloissa voidaan paremmin auttaa KAIKKIA apua tarvitsevia, omia asioita unohtamatta. Aiheesta on niin paljon puhuttu ja huudeltu mutta konkreettiset teot puuttuvat.. Olisiko sinulla ratkaisua siihen? Ja tahtoa tehdä jotain asian eteen?

http://suomisayswelcome.fi/
https://instagram.com/suomisayswelcome/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Kosmik

  Mun mielestä on aika ikävää, että suomalaisten ongelmia väheksytään pakolaisten ongelmien rinnalla. Ei eri ihmisten kokemaa kärsimystä voi asettaa tärkeysjärjestykseen. Auttamishalua löytyy kyllä pakolaisia kohtaan, mutta oma kansa unohdetaan ja suomalaisten heikommassa asemassa olevien asemaa heikennetään entisestään. Ja aika kummallista, että hallituksessa paasataan jostain perkeleen talkoista (jotka ei koske kaikkia) ja leikataan sieltä, missä se kipeimmin pienituloista suomalaista sattuu, ja silti tänne otetaan samaan aikaan lisää elätettäviä suita ja lahjoitetaan lisää rahaa Kreikalle, ym. Kolmen ässän hallitus on romuttamassa hyvinvointiyhteiskuntaa ja muuttamassa sitä luokkayhteiskunnaksi, mikä kasvattaa sitä kuilua rikkaiden ja köyhien välillä. Se on helvetin pelottavaa. Siitäkin on ollut paljon puhetta, että pakolaisille opetetaan heti ekana, miten haet tukia ja mitä tukia haet, sen sijaan että opetettaisi hakemaan töitä. Jos he haluavat täällä asua, niin sitten tekisivät jotain elättääkseen itsensä ja perheensä sen sijaan että nostelisivat vuosikaudet tukia antamatta yhteiskunnalle mitään vastineeksi. Ja tottahan tuokin, että pakolaiset pitäisi sopeuttaa paremmin tähän yhteiskuntaan.

  Vastaa
 2. sooda klubi

  Olipa Aamos kerrassaan mainio video! Tähän k.o asiaan en nyt ala ottamaan kantaa sen enempää muuta kuin sanomalla että kaikkia hädänalaisia tulisi auttaa! Mutta se mitä minä ihmettelen on että MIKSI yksikään media ei ole palkannut sinua toimittajaksi?? Kerrassaan mainioita haastatteluja sekä järkevia ja myöskin kyseenalastavia kysymyksiä esitit!! Hienoa! AMPPU RULAA ja se slogan on tosi! Kiitos 🙂

  Vastaa
 3. Bull88

  Nää suvakit on ihan pihalla! Reitit tehtävä turvallisiksi ja muuta paskaa huhu…..

  Vastaa
 4. TRex

  Se on hienoa että halutaan auttaa, mutta liika on liikaa ihan joka asiassa. Ja kun itse auttajan kunto ei kestä näitä määriä. Täällä on nyt jo pakolaisia todella paljon ja luoja tietää että kuinka paljon heitä vielä tulee. Ehkä sitten kun homma räjähtää käsiin niin tulee herätys, että ehkä me ei pystytäkkään auttamaan kaikkia. Kyllä rupee jengi kyrpiintyy ku ei oo rahaa koska joka paikasta leikataan ja Suomen talous on vituillaan. Niin sit voidaan kysyä, että "miten meni noin niinku omasta mielestä? "

  Vastaa
 5. DaniXFIn

  Kyllä tänne saa pakolaisia tulla. Sehän siinä just on, että ne tuppaa jäämään, vaikka heidän lähtömaassa on tilanne rauhoittunu. Passi katos Elo sujuu paremmin täällä kun himassa

  Vastaa
 6. SAK. KE

  siis se on sille lailla et suomeen saa tulla ne kekkä on hädisään ja ja pelossaan mut ei mitään rikkaita ne tekee täälä mitä sattuu raiskaa muita ja varastaa mut köhät ja nälkäset ja pelokaat saa tulla

  Vastaa
 7. Scania1968 __

  en tajua miksi he (mamut) tulee tänne ja alkaa valittamaan huonoista oloista. Veikkaanpa että jos he olisivat kotoisin masta jossa on epäinhimilliset olot he EIVÄT valittaisi ruoasta eikä katosta pään päällä. Ja jos asiat ovat huonosti suomessa niin töihin vaan ja tienaamaan parempi ruoka ja koti.

  Vastaa
 8. meitsionkovaäijä

  Suorastaan sairasta itsetuhoisuutta lähettää tällaisella tapahtumalla viestiä Irakiin että tänne kannattaa tulla. Eletään ilman pakolaisiakin jo velaksi mutta näille pakolaisaktiiveillehan raha vaikuttaa vaan tulevan seinästä ja sähkö töpselistä niinkuin sanotaan.
  Helvetin naiivia vaatia turvallisia reittejä välimeren yli. On toki surullista että ihmisiä hukkuu, mutta ei voi ymmärtää että nämä ihmiset ovat valmiita jopa uhraamaan Suomen hyvinvointivaltion tämän solidaarisuusaatteensa vuoksi. On myös kysyttävä kenellä on oikeus päättää muiden puolesta käytetäänkö verorahoja vastuuttomasti hyväntekeväisyyteen.

  Vastaa
 9. meitsionkovaäijä

  Jos nämä oikeasti haluaisivat auttaa hädänalaisimpia, lähtisivät he auttamaan lähtömaihin paikan päälle. Kaikista kurjimmissa oloissa elävillä ei ole mitään edellytyksiä matkustaa Suomeen. Huomaa kuinka kaikki aktiivit naisia ja estrogeeni sumentanut todellisuudentajun.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.