Tänään kerron teille mun lemppari life hackseja. Mikä on paras superniksi sun mielestä?

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. OUTO HYYPPÄNEN

  Ja toinen kertotaulujuttu toimii 6-9 kertotauluis. Se menee sillein että pikkurillit on 6 nimettömät 7 keskarit 8 ja etusormet 9.
  Jos ois vaikka 7×9 ni laittaa nimettömän ja etusormen yhteen,sitten laske yhteen alla olevat (ja myös ne sormet jotka on yhdessä),sitten kerro ylhäällä olevat sormet,eli se on 63

  Vastaa
 2. Asiil :3

  Mul on yks superniksi, eli kun on jossain pikaruoka mestois, nii syömisen jälkeen pistää ne roskat sinne tyhjään juomakuppiin nii säästyy tilaa sieltä roskiksesta??.

  Vastaa
 3. LPS Silver TV

  Mulla on kuukausi myöhäd kommentti! Mutta! Kun oot rannalla, ja kukaan ei vartioi niitä tavaroita, ota mukan vaippa ja suklaata! Kaari ne sun tavarat siihen vaippaan, ja laita se suklaapaka siihen päälle niin se sulaa! Sitten se näyttää sellaiselta kakkavaipalta! Joka on oikeasti aarrekätkö!

  Vastaa
 4. Hasti Maleki

  Onko lasit fake ymmärrän jos on itekki o toivonu laseja koska sopii hyvin tyyliin PS oot paras moooooooi

  Vastaa
 5. murkas 777

  Se rahan tai puhelinen piilottaminen sinne aurinkorasva purkkiin on hyvä mutta vielä parempi on ottaa muovipussi laita tavarat sinne ja hautaa se hiekkaan ja laita joku tavara siihen päälle että muistat misse se oli.

  Vastaa
 6. Random Äijä

  Tohon 9 kertotaulu jutussa mä oon opetellu ulkoa 27 numeroon asti ja sen jälkeen voin laskee nii että kymppi lisääntyy ja ykkönen vähenee

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.