Rakastan itseäni enemmän kuin koskaan ennen, ja oon oivaltanut paljon asioita kehonkuvaan ja itsetuntoon liittyen. Silti mun mielessä on olemassa myös se vanha syömishäiriö-ääni, jonka hiljentämiseen oon nähnyt paljon vaivaa vuosien aikana. Tuo ääni on ristiriidassa mun nykyisten arvojen kanssa, mikä on turhauttavaa. Tässä videossa puhun näistä jutuista, ja saa ehdottomasti osallistua keskusteluun kommenteissa ❤️

01:38 Mun syömishäiriötausta
03:53 Mikä auttoi mua paranemaan?
06:17 Millainen mun itsetunto on nyt?
08:34 Arvot vs syömishäiriö
11:58 Mikä auttaa huonoon itsetuntoon?
13:51 Elämän ainutkertaisuus
14:46 Miten mun ura on vaikuttanut itsetuntoon?
16:10 Mun suhde ruokaan ja syömiseen
19:50 Sun keho ei oo sun vihollinen

Lisää videoita aiheesta
• Rakastathan sun vartaloa https://youtu.be/EVvTFhQdx_w
• Ahdistaako oma vartalo? https://youtu.be/1TMQWuLZxfM
• Mun itsetuhoisuus- ja syömishäiriötarina https://youtu.be/VMf56WYsGXs

? Situlin alekoodit ?
• Timma 5 euron alennus: JRXOGI
• Airbnb-liittymislinkki 30 e alennus: https://bit.ly/2Bkivcv

✨ Seuraa somessa @sitasalminen ✨
• Asmr-kanava: http://bit.ly/2oYF9Ak
• Instagram: http://bit.ly/2jFWCIm
• Twitter: http://bit.ly/2kYOJyN
• Spotify-treenisoittolista: https://spoti.fi/2QbpWLg
• Facebook: http://bit.ly/2kUmzsT
• Blogi: http://bit.ly/2kUlb9B

? Tilaa mun kanava tästä ?
• http://bit.ly/2jLpza0

10 Vastausta

 1. Sita Salminen

  01:38 Mun syömishäiriötausta
  03:53 Mikä auttoi mua paranemaan?
  06:17 Millainen mun itsetunto on nyt?
  08:34 Arvot vs syömishäiriö
  11:58 Mikä auttaa huonoon itsetuntoon?
  13:51 Elämän ainutkertaisuus
  14:46 Miten mun ura on vaikuttanut itsetuntoon?
  16:10 Mun suhde ruokaan ja syömiseen
  19:50 Sun keho ei oo sun vihollinen

  Vastaa
 2. Veera

  Tärkeä aihe❤️! Hyvä pointti, että syömishäiriö ei katso kokoa. Tähän haluaisin lisätä, että koko ei katso syömishäiriöitä. Itse olen luonnostaan laiha ja monesti vanhemmat ihmiset kommentoinut asiaa. Yleisesti kauneusihanteet tänä päivänä ihannoi enemmän muodokasta fitness vartaloa. Tämä on luonut paljon epävarmuutta, enkö minä kelpaa tämmöisenä. Itsensä rakastaminen on tärkeää oli sitten millainen vartalo tahansa. Olette upeita kaikki!!

  Vastaa
 3. Uschiina

  Ei hitsi miten hassua. Mun syömishäiriö- ja kehonkuvatarina on TÄYSIN JA TISMALLEEN sama kun sulla, ikävuosista lähtien kaikki mätsää. Ajattelen ihan samalla tavoin itestäni nyt kun sinä. Mä oon nyt 27 ite ja oon tosi onnellinen, että mullakin elämän projektit liittyy ihan muihin asioihin kuin mun ulkonäköön. Oon aina ollut tosi pitkä ja isokokoinen ja nyt on vähän ylipainoakin, mutta mulle on nykyisin tärkeintä, että vaatteet on sopivat ja mukavat päällä. Se riittää. En oo vääränlainen, vaan vaatteet on vääränlaisia, jos ja kun mulle ei meinaa löytyä istuvia kledjuja. No, se siitä. Oot huippu.

  Vastaa
 4. Tipa

  On myös hyvä huomioida, että vääristynyt kehonkuva ei aina meinaa sitä, et ois syömishäiriöinen ihminen. Ite oon tällä hetkellä terveelinen ihminen syömisen ja liikunnan kannalta, mut silti, mie inhoan miun kehoa. Etenkin miun vatsaa. Keho, ruoka ja liikunta on miun mielessä joka hetki. Ja miullakin on toi sama juttu, et kun katon jonkun toisen kehoa (ylipainoinen tai ei) se näyttää niin kauniilta! Mut sit kun edes mietin omaa kehoa, niin alkaa kauhee kauhee viha ja itseinho. Yritän parhaani syödä ja treenata VAAN sen takia, et haluun olla terveelinen ihminen ja elää pitkään, mut usein se kääntyy siihen, et mietin vaan "täytyy tehä näin et saan miun unelma kropan". Se on ihan kauheeta kamppailla omien ulkonäkö ajatusten kanssa, mut tosi moni ihminen tekee sitä koko ajan. Mut pakko kyllä sanoa, et nää siun videot, tarinat ja ajatukset helpottaa tosi paljon, ainakin hetkellisesti. Joten kiitos todella paljon siitä, että oot avoin ja kerrot asiat niin kuin ne on! Autat tosi monia ihmisiä niiden ajatusten kanssa, niin myös minua. 🙂 <3

  Vastaa
 5. T I N K E

  Aivan ihana video, kiitos kun teit tän <3 Tällaiset höpöttelyvideot jatkoon ehdottomasti!

  Vastaa
 6. Vilhelmiina

  On niin totta että ei tarvitse olla laiha sairastaakseen syömishäiriötä.. Valitettavasti tätä ajatusmallia löytyy myös sieltä terveydenhuoltohenkilökunnasta.. Olin todella sairas ja painoni oli painoindeksin mukaan vakavan ja merkittävän alipainon rajalla, kun psykiatrian lääkäri sanoi "eihän toi sun painoindeksi ole kovin alhainen". Ja tottakai mun sairas mieleni tulkitsi tän että "olet lihava" ja eikun laihduttamaan lisää.. Onneksi olen itsekkin parantunut niin hyvin kuin tästä nyt voi parantua.. 🙂 ihanaa kun puhut tästä aiheesta ❤️

  Vastaa
 7. maija vilhelmiina

  Oot niin hyvä esikuva ja ”isosisko” kaikille meille ja erityisesti nuorille! ❤️ Onneks nykyään on youtube ja sitan kaltasia ihmisiä jotka puhuu näistä asioista!❤️

  Vastaa
 8. Essi

  Tosi tärkeä video! ? Sanoit Sita tuossa lopussa että somessa kannattaa miettiä sitä ettei vaihtaisi elämäänsä kenenkään elämään ja että pitäisi tehdä töitä sen eteen että saa sellaisen elämän kuin haluaa itselleen. Muistakaa nuoret tämä! Tajutkaa myös se, että jos olette vielä nuoria eikä teillä ole laillista oikeutta päättää kaikkia tekemisiänne itse, ei teillä ole myöskään mahdollisuutta saavuttaa nyt jotain samaa kuin sillä 25v mallilla jota seuraatte instagramissa. Oon huomannu että moni todella nuori vertaa itseään aivan turhaan yli kymmenen vuotta vanhempaan tyyppiin ilman että tajuaa etteivät he millään edes voi näyttää samalta kuin joku aikuinen, jos he itse ovat vielä lapsia. Mukavaa päivänjatkoa tyypit! ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.