Marraskuun jälkeen en oo tehnyt videoita, sillä pidin taukoa, joka tuli todellakin tarpeeseen. Nyt kuitenkin haluan taas jatkaa videoiden tekemistä, kun asiat on menossa parempaan suuntaan ja jaksamista löytyy? Alotin nyt näinkin tavallisella videolla, mutta teki mieli kuvata kyseinen päivä ja vähän avata tän hetkistä tilannetta, joten näillä mennään??‍♀️ Nyt on kuitenkin edessä mietintää kanavan tulevaisuuteen liittyen, sillä en oikein tiedä millaisilla videoilla haluan kanavaani jatkaa. Ehdotuksia saa laittaa! Ainakin tykkään kuvata päiviäni joskus, kun voi samalla rupatella ja kertoa vähän omia ajatuksia. Mutta palataan mahdollisimman pian taas, ei siis samanlaista väliä videoihin kuin nyt oli??

Ps. Olen yhä kihloissa Teemun kanssa ja ollaan muuttamassa yhdessä yksiöön, kunnes Teemu jossain kohtaa pääsee opiskelemaan ja muuttaa siitä sitten jonnekin (ja silti kihloissa pysytään, asumiskuvio vaan vaihtuu)? Tästä oli viime videon kommenteissa ihme hämmennystä?

Edellinen video: https://www.youtube.com/watch?v=qTdbjRJ14dk&t=10s

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
★Instagram: iinnuuu
★Snapchat: iinnuuu
★Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/

Production Music by: www.epidemicsound.com

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Jiihaa täällä taas!? Kiitos tuhannesti kaikille edellisen videon kommenteista, vaikken niihin vastannutkaan, olen kiitollinen jokaisesta❤️ Ehkä vähän laimea paluu tubeen, mutta teki mieli kuvata video pitkästä aikaa, joten tässä se nyt on??‍♀️ Kommentoikaa ihmeessä millaisia videoita jatkossa toivoisitte mun kanavalle – oon meinaan vähän hukassa tän asian kanssa vielä! Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!❤️✨

  Vastaa
 2. Idanna 99

  Tervetuloa takas Iina! ? Mahtavaa, että tauko auttoi. My day videot kiinnostaa, mutta tee sellasia videoita, jotka tuntuu itsestä hyvältä. ?

  Vastaa
 3. Elina P

  Aiva ihana toi adidaksen musta verkkari pinkeil raidoilla? mistä?
  Hiuksista tuli kans tosi hienot? nää mydayt on hyviä. Treenaamista myös kiva seurata ?

  Vastaa
 4. Siiri

  Tee tasan sellasia videoita ja sellasella tahdilla kun haluat! Mutta, mä tykkään eniten just myday ja kaikenlaisista semmosista videoista. Myös treenijutut kiinnostaa. Kiva ku oot takas (:

  Vastaa
 5. Melina Mäki-Jaakkola

  Mitä syön päivässä ? tarttis itekki jättää herkut et sais painoo alaspäi. Mut ku nii vaikeeta vaik muuten suht terveellisesti syönki ? ja alkaa olee inspiraatio hukassa et mitä kaikkee vois syödä. Siis ku perunaa en muutenkaa juuri syö. Mut sit pasta… Vaik onki täysjyvä pastaa ? ja tummaa riisiä. ?

  Vastaa
 6. Melina Mäki-Jaakkola

  Ja hei. Tee omaan tahtiin ? sellasist aiheista mitä myös sua kiinnostaa :). Ps. Oot ihana ? ja yleisesti tosi positiivinen ihminen. Tsemppiä kevääseen ??

  Vastaa
 7. Saana Kantola

  Ihana video. Oon seurannu aiemminkin mutta tuntuu että tauon jälkeen videossa ja esiintymisessä on jotain uudenlaista valoisuutta ja aitoutta 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.