Kaikki eivät halua omia lapsia. Iida Ketola-Korppila vieraili Tabutalkin viimeisessä jaksossa puhumassa vapaaehtoisesta lapsettomuudesta – miksi hän ei kaipaa omia lapsia, miten muut ovat siihen suhtautuneet ja millaisia kommentteja hän on saanut aiheeseen liittyen.

TABUTALK on 6 osainen tubesarja mun kanavalla, missä käsitellään vaihtuvan vieraan kanssa hankalia, vaiettuja, yksityisinä pidettyjä tai mielipiteitä jakavia aiheita.

Iidan Instagram: https://www.instagram.com/iida.annastiina/

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
? Nosta peukku
? Kerro se kommenteissa
? Tilaa kanava, ei maksa mitään!
Kiitos, reagoinnit merkkaa mulle paljon ?

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
BLOGI: https://mariakangaskortet.com/
PODCAST: https://spoti.fi/2MEjABN
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mariakangaskortet
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

10 Vastausta

 1. The Realm of Maria

  TABUTALK-sarjan viimeinen jakso oli tässä! Kerro mitä tykkäsit sarjasta ja mikä oli sun lempijakso ?

  Vastaa
 2. Suvi Shemeikka

  Tykkäsin suuresti tästä sarjasta, mielenkiinnolla odotan mitä (mahdollinen) toinen kausi tuo tullessaan! 🙂 Vaikea valita lempijaksoa, kaikki avarsivat maailmankuvaa omalla tavallaan, todistivat taas sen, että ei kaikki ihmiset ole samalla muotilla valettuja. Hienoa, että olet uskaltanut tarttua näin vaikeista, mutta samalla todella tärkeistä aiheista keskustelemiseen videoillasi!

  Vastaa
 3. Hannemit

  Valitettavasti lasten tuoma onnellisuus ei ole verrattavissa mihinkään muuhun onnellisuuteen, se on syvempää, rikkaampaa ja täynnä rakkautta ja vilpitöntä luottamusta kuin mikään muu. En kritisoi kenenkään valintoja, mutta tuntuu absurdilta väittää, ettei halua lapsia jos ei yhtään ole synnyttänyt eikä kasvattanut.

  Vastaa
 4. Fuck Off

  Itekkään en haluu lapsia enkä yleisesti tykkää lapsista. Lemmikit EI TODELLAKAAN ole mitään korvaajia ne vaan todellakin on mun elämän ykkös prioriteetti ja rakastan niitä ihan hirveesti??.

  Vastaa
 5. hanna-a jokinen

  Itselläni on kaksi lasta ja olen aina halunnut äidiksi, mutta ymmärrän kyllä sen hyvin, että kaikki ei todellakaan halua lapsia! Hienosti Iida puhui tästä näkökulmasta! ??

  Vastaa
 6. Katana

  Ite en kyllä todellakaan ymmärrä, että miksi ketään kiinnostaa että kuka tekee lapsia ja vai tekeekö. Välillä tuntuu enemmänkin nykyään, että syyllistetään siitä joa haluaa lapsia. "etkö haluu olla vapaa" "lapset saastuttaa" "pilaat elämäs lapsilla"

  Vastaa
 7. Martta Pyyhtiä

  Tykkään tästä sarjasta ihan tosi paljon! Toivon et toinen kausi tulee nopeesti! ?

  Vastaa
 8. Laura

  Itse rakastan lapsia, ja olen aina haaveillut omista lapsista, mutta tällä hetkellä ajattelen, että jos haluaisin lapsia, haluaisin heidät vain itsekkäistä syistä. Tällä hetkellä tuntuu, etten halua lapsia, sillä ahdistaa minkälaisen tulevaisuuteen he joutuisivat.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.