Heippa ja oikein mukavaa tiistaita sinne! Toivottavasti sulla on kaikki hyvin ūüôā

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa.

Tällä videolla pääsette seuraamaan mun päivää ja ajatuksia kirjoista.

Kirjat joista puhuin videolla:

1. Litmanen10
2. Aki Hintsa – Voittamisen anatomia

Lue tai kuuntele Nextorya 30 päivää ilmaiseksi tästä linkistä:

https://bit.ly/2SM6JOt (Käytä koodia pernilla)

РToivottavasti tykkäsitte

INSTGRAM – @pernillabockerman

SNAPCHAT – @piippulaama

[email protected]

10 Vastausta

 1. Jolo Ansu

  Suosittelen tutustumaan raamattuun! Siit√§ vasta saakin motivaatiota&inspiraatiota??? terkuin. L√∂ysin jeesuksen ja en tiennyt ett√§ el√§m√§ voi olla n√§in ihanaa‚ô•ÔłŹ

  Vastaa
 2. Vieveri

  Eipä oo tullu romaaneja luettua, äänikirjoja kylläkin kuunneltua. Ja tuota koko pienen ikäni lukenu akareita eli aku ankan taskukirjoja? mutta juu kiva kun opiskelet ammattiin? mutta se työnsaanti saattaa olla erittäin vaikeaa. itse valmistuin kans viime keväänä samaisista merkonomin opinnoista. ja ollut siitä asti työtön, en ennen ammattiin opiskelua työllistyny edes kesäksi. ja asiaa ei helpota se omaan synnynnäisen vaivan joka vaikuttaa työkykyyni?

  Vastaa
 3. kyl kyl

  miks jengi jaksaa länkyttää siitä et jos tekee yhteistyövideoita? näistä videoista pernilla saa palkkansa millä se elää ni ei ole varmaan kenellekkään yllätys että sen työhön kuuluu yhteistyöt. ei oo ainakaan mun mielestä ihan hirveen iso ongelma kelata pari minuuttii alusta pois jos ei nää yhteistyöt kiinnosta. ja kuitenkin isoo osaa katsojista kiinnostaa saada alekoodeja ja ilmaisii kokeiluja, mut sit jos ei ookkaan yks viidestä yhteistyöstä mieleinen ni sit kyl kitistään.

  Vastaa
 4. VILHELMIIRA

  En ymm√§rr√§ miks porukka raivoo noista yhteisty√∂videoista/kohdista, jos mulla ois mahdollisuus tehd√§ samaa kun Pernilla niin mun kaikki videot ja somet ois t√§ynn√§ yhteist√∂it√§ ūüėÄ Enemm√§n rahaa, ei siit√§ kielt√§ydy kukaan muu kun tyhm√§t.
  Joutuuhan Pernillanin el√§tt√§m√§√§n ittens√§ jollain ja t√§√§ on se ty√∂ mit√§ tekee leip√§ns√§ eteen. Mun mielest√§ niin hieno mahdollisuus nyky√§√§n tehd√§ somety√∂t√§ ja periaatteessa sama asia, jos s√§ teet ylit√∂it√§ ja saat siit√§ enemm√§n palkkaa niin n√§√§ yhteisty√∂kohdat mahdollistaa sen ‚ÄĚylity√∂palkan‚ÄĚ jos joku tajuu pointin.
  Jokanen on valinnut mitä tekee työkseen joten annetaan toisen tehdä omaa juttuaan. Must tää on vaa niin hienoa et voi tehdä nykypäivänä videoita ja somea työksi!?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.