Kiva ku katoit! Ootte best evö

10 Vastausta

 1. blacK Crow

  Jee uusi video. Kehrääkö kissa taustalla? Samanmoinen ääni kuuluu. Mahtava video ja olet paras?♥️

  Vastaa
 2. Petra Hietarinta

  Miettisin et kuinka ihanaa olis jos tekisit maijun kanssa podkästin ku teillä on aivan varmasti jotain tosi hauskoja tarinoita ja muutenkin hyvii juttui ku ootte asunu yhessäkin ja ollu aika kauan ystäviä

  Tykkää jos oot samaa mieltä et veronican ja maijun pitäis tehä yhteinen podkäst

  Vastaa
 3. MyMickek

  Verholla on kyllä iso sydän. Radio kommentti muiden piristämisestä oli hyvä

  Vastaa
 4. JoinToThe DarkSide

  Ihanaa et oot noin avoin ja ihana isosisko sun sisaruksille? Itelle tuli surullinen fiilis sun siskon puolesta kun itsekkin hevosihmisenä oon joskus menettäny hoitohevosen myymisen takia?, olisinko silloin itse ollut silloin 14vanha(nykyään jo 20v). Mut tsemii sun siskolle? hoitohepan menettäminen nuorelle on joskus kova paikka?

  Vastaa
 5. Maiju.

  Yllättävä käänne tämä ex-klarinetinsoittajuus! Itekin oon entinen poikkihuilisti. Todella ihailen klarinetisteja, en ikinä saanut siitä pihinää kummempaa ääntä, vaikka kuinka yritin ?

  Tuo tööttijuttu on kyllä just noin, että ulkomailla sitä käytetään tyyliin "hei, huomasitko että voit nyt jo liikkua" tai selkeänä varoituksena, mutta Suomessa tyyliin "S**TANAN AJOKORTITON AMEEBA, ALA MENNÄ SIITÄ" ja myös se, jolle töötätään, loukkaantuu syvästi ja häpeää olemassaoloaan.. ???

  Vastaa
 6. ADAADA

  Omg mieki soitin klarinettii 2 vuotta mut miul ei ollu motivaatioo nii lopetin ku ei ollu sit semmone juttu mitä haluun tehä, alotin sit ratsastuksen ja kannatti!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.