★ LUE ENNEN KUIN KYSYT! ★
Emme yleensä vastaa youtube kommentteihin, jos haluat vastauksen kysy blogin uusimmassa postauksessa tai muualla somessa! Kiitos!

★ SOMET ★

♦ BLOGIT
http://www.lillivoitto.fi
http://www.bonbonpinja.blogspot.com

♦ SNAPCHAT
pinja1998
tiiasuomalainen

♦ INSTAGRAM
http://instagram.com/tiiavoitto
http://instagram.com/lillivoitto
http://instagram.com/pinjasuomalainen

♦ E-MAIL
tiia.suomalainen[at]dnainternet.net
pinja.suomalainen[at]dnainternet.net

♦ FACEBOOK
https://www.facebook.com/VoittoKotiin

★ UKK ★
– Ollaan siskoksia. Pinja (ruskeat hiukset) on 18-vuotta ja Tiia (vaaleat hiukset) 19-vuotta.

– Lilli on Pinjan oma ja Voitto Tiian oma.

– Molemmat asuu meidän omassa tallissa, joka on meidän pihassa.

– Lillillä voi ratsastaa normaalisti, muttei kisata. Voitolla ei voi mennä nykyisin kuin käyntiä.

– Bella ei ole meidän, vaikka asuu meidän tallissa.

– Nerea ja Einar ovat meidän serkkuja, Sini on meidän pikkusisko ja Tytti on meidän äiti.

Nykyisin muokkaamme videot iMoviella

MUSIIKKI / MUSIC CREDIT
Youtube musiikkikirjasto ja iMovie

10 Vastausta

 1. bts_ officallfan

  kun kerroit tota rekka tarinaa niin katoin että voitolla ei oo toista silmää?. Mulle ei oo oikein ikinä käyny maastossa mitään ikävää.

  Mutta yks hauska juttu oli se kun mentiin mun "tädelli" ja sen miehelle (niillä on myös kaksi poikaa). Ja sillä mun "tädillä" ja sen miehellä on kaks hevosta ja toinen niistä on ravihevonen ja toinen on ihan suomenhevonen. Ja me mentiin mun "tädin" kanssa maastoon ja MUN piti ratsastaa sillä R A V I H E V O S E L L A! Ja koska se on ravihevonen niin ravi askel on aika pitkä. No oltiin metsässä ja elittii ravaan ja se jäi vähän jälkeen siitä toisesta hevosesta niin herran jumla mä säikähdin ku yht äkkiä se alkaa ravaan sillee miten kärryjen kanssa. Sit se kyllä rauhottu ku saatiin se toinen hevonen kiinni?.
  En kerro nimiä koska yksityisyys.

  Vastaa
 2. Lydia Yellowhost

  mä meinasin yllättää Jesse hevoselta Lappeenrannassa kun se pelästys jotain mä en tiiä mitä se pelästys mutta määkin pelästyin kun se heppa pelästys

  Vastaa
 3. Sandaali

  Mulle on käynyt kaikenlaista mutta kerron nyt sen hauskan tapauksen. 😀
  Olin kesäloman lopuilla laukkamaastossa muutaman aikuisen kanssa, kiidetään sitten täydellisellä laukkasuoralla ja tullaan kurvista (minä viimeisenä koska minulla on poni ja muilla hevonen. 😀 Siellä ei siis kulje autoja tai vastaavaa.) Ja vastaan tulee perhe pyörineen ja koira vapaana. Siitä kiidosta sitten äkkipysähdys ja päädyn puoliksi ojaan polleni kanssa.:D

  Vastaa
 4. unelmaponeja_

  Olin kerran mastossa ja mun takana oli pari tyyppiä niin joku poni mun takana puras sen edessä olevan ponin peppua ja se poni pukitti niin sen ratsastaja tippu. Sitten se poni laukkas täysiä takas tallille ja kun se toinen poni näki että se lähti takas tallille niin se pukitti myös ja senki ratsastaja tippu ja sit sekin poni meni takas tallille

  Vastaa
 5. ronskuuuw 0

  Mulla on sellanen yks ihan suht hauska mut sillon se todellakaan ei ollu…
  Mä tosiaan kävin testaamassa Konsta nimistä hevosta.
  No ei siinä, sen omistaja sanos et joo et voit mennä tonne maastoon vähä käveleen ja tällee ku kenttä oli niin huono. No sit lähin ihan hyvällä mielellä ja tälleen. Sen jälkeen ku tultiin yhteen tien mutkaan Konsta pysähtys ja annoin pohkeita ja puhuin sille. Sit se alko peruuttaa ja annoin vaan lisää pohkeita ja mätkäytin vähäsen raipalla.
  Konsta kuiteski olis halunnu vaan kääntyy ja mennä takasin kotii vaikka siellä ei ees ollu mitää. (Ja tosiaan tähän väliin että Konsta siis tosiaan on sellanen hevonen joka on varma maastossa eikä ikinä oo kenellekään tehny tällästä mitä mulle teki.)
  Mut siis joo sit se otti pari askelta eteenpäin ja no sit se huutaa sieltä pihalta se omistaja et "käänny vaan takasin et tuut vähäsen ravia".
  No sit se kääntys ihan ok ja sen jälkeen nostin ravin ja se ravas nätisti ja tälleen mutta siinä yhessä kohdassa se lähti niin kovaa kiitolaukkaa ku se ikinä vaan pääsi. Olin ihan pissat housussa siellä selässä ja yritin vetää et se pysähtyis mut ei se ei vaan hidastanut. Mun sisko oli siellä edessä mun äidin ja sen Konstan omistajan kanssa. Mun siskolla oli raippa ja sit se laitto sitä siihen eteen ja ne kaikki vähä heilutteli käsii.
  Konsta ei siltikään hidastanut ja sit se vähän hyppäs sivuun ja kiersi ne ja sen jälkeen teki äkkipysähdyksen tarhojen eteen ja vetäs pään alas ja minä kaulan yli jaloiltteen. Onneks ei kuitenkaan sattunu kenellekään mitään.
  Sit vaan kiipesin takasin selkään ja kävin ravailemassa siellä samassa paikassa ettei sille tulis tiekammoo.
  Nykyään meen melkeenpä ilman satulaa sillä siellä maastoissa?
  Se on siis tosiaan mun hoitoheppa❤️

  Vastaa
 6. Tiituli Piituli

  Mun varpaan päältä astu tänää kaks kertaa Aatu poni vaik se on shettis se on sairaan painava ja no se astu mun saman varpaan päälle kaks kertaa. (Aatu on turkalla)

  Vastaa
 7. Lilja ja ponit

  Mää oon tippunut koko ratsatstus harrastuksen aikana vaan kaksi kertaa molemmat maastossa oltiin mun tädin kanssa poni maastossa koska ojalassa on vain 2 ponia niin menin pienemmällä ponilla ja sit lopussa se poni oli niin innoissaan että päätti vetää pukki laukkaa ja minä lennän kaulalle no kaulalta sitten minä jään siihen roikkumaan ja sit tipahdan nätisti maahan ja nousen sekunnissa ylös mun täti oli saanut ponin kiinni ja no minäpäs tuumaan näin "Hyvin meni en tippunut kuin kerran ja pukki laukkasta enään 98 kertaa pitäs tippua että ois hyvä ratsastaja" ja nyt kaikki mun tädin työ kaverit tuumaa että hyvä asenne on mulla. Oon käynyt vaan 3 kertaa ratsain maastossa ja useamman kerran kärryllä tässä vielä yksi hauska kärry juttu.

  Ja taas ollaan mun tädin kanssa tällä kertaa suomenhevosella kärryillä kaikki meni hyvin kunnes sen kärryn rengas menee rikki ja no minähän tunarina olen paniikissa kun koitan avata remmejä niin tehtiin sit niin että minä menen pitämään hevosta ja kun olen paniikissa niin syötän vaan sille hepalle vihreää ja sit sillä on semmoinen ruoho tutti suussa no kun lähdettiin oli kilometri ojalaan ja sit siinä sen hevosen tahtia pitäs kävellä sinne pellolle me ne kärryt jätettiin ?

  Vastaa
 8. Sofia ja Karkki

  Mun äitipuoli tietää hevosista ja se sanoi että ei kannata mennä maastoon ilman satulaa

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.