Miksi kameralle puhumisesta voi saada rahaa? Miksi tubettajat ei vastaa viesteihin? Miksi tubettajat ei pidä lomaa? Tänään käsitellään asioita, jotka tubettajissa/somevaikuttajissa ihmetyttää. Kerron mun kannan asiaan ja pyrin parhaani mukaan selittämään asian niin, että se olisi helpompi ymmärtää.

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. Elmiina Latvala

  Oot niin ihana ja yks mun lempi tubettajista ??????????❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Vastaa
 2. Maja Arna

  Itseä lähinnä "ärsyttää" se kun monet tuntuu jotenkin olevan hyvinkin ylpeitä siitä että tekevät töitä jaksamisensa äärirajoilla ja mainostavat sitä jatkuvasti. Kai sekin on omanlaistaan huomionhakua, itseä se lähinnä säälittää. Sitten taas ne tunnolliset lapset ja nuoret tuntee syyllisyyttä siitä kun eivät pysty/jaksa samaa tahtia. Ei tubettajat siitä toki ole vastuussa, mutta heidän pitäisi ymmärtää se, että ovat esikuvia. Lapsilla ja nuorilla ajattelu ja päättely ei välttämättä ole vielä kehittynyt niin pitkälle, että pystyisi ajattelemaan asioita usealta kantilta ja rationaalisesti. Tässä vaiheessa esikuvat vaikuttavat tosi paljon.

  Vastaa
 3. Saara Daniela

  tuo tuomituksi tulemisen pelko! niin totta! minusta somen vaikuttajia ei sais lähtee tuomitsemaan siitä, miten ne elää, eihän kukaan ole täydellinen! ja kaiken lisäksi onhan se jo tärkeää, että esimerkiksi videon ilmastonmuutoksesta tehnyt tubettaja puhuu ja käsittelee kyseistä aihetta?

  Vastaa
 4. Heikkis

  Eniten ärsyttää ne tubettajat, jotka ensin keräävät videoilla ison yleisön ja sen jälkeen aivan yhtäkkiä rupeavat tekemään musiikkia, vaikka he eivät ole ikinä puhuneet halusta tehdä musiikkia. Nerokas idea kerätä ensin suuri yleisö videoilla ja sen jälkeen julkaista musiikkia, jotta biisi saa mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Ja sen jälkeen puhutaan, että "oon aina halunnut tehdä musiikkia".

  Vastaa
 5. hevos ystävä Noora

  Voisitko taas käydä tallilla niin tulisi videoo siitäkin kun ratsastat niin hyvin??❤

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.