Hei, en yleensä puhu hirveesti ruoka-asioita täällä mutta ajattelin että voisi olla ihan mielenkiintoista nähdä mitä ostan nyt kun ekaa kertaa täytän ruokakaapit mun uudessa kämpässä. Haluisin tottakai että voisin ostaa vaikka mitä hyvää mutta en lähde nyt keulimaan vaan ostan sen mitä just nyt tarviin. Tykkään just suunnitella etukäteen mitä ruokaa teen ja ostan aineksia sen mukaan. Tajusin tänään aamulla että pitää ostaa leivontatarvikkeita koska olisin halunnut tehdä pannareita aamulla mutta se jäi vain haaveeksi… Mulla ei ole vielä paistinpannua, kattilaa, vispilöitä yms myöskään joten vielä pitää vähän hankkia tavaroita tänne ennenkuin täällä voi asua normaalisti.

Jos teitä kiinnostaa nähdä miten teen mun parsakaali pastan niin näytän kun teen sitä tässä videossa kohdassa 7:30:

Jos haluutte tietää miten teen mun uuniperuna soossin niin resepti löytyy tästä videosta kohdasta 15:50:
https://www.youtube.com/watch?v=TERlLVhBUjE

Kaikki jotka tykkää videosta on tosi koviksii :-))))
Jos luitte tänne asti, kommentoikaa mikä on teidän lempi ruoka tai mitä ostatte aina kaupasta? Mä ostan AINA feta juustoa 😀

Menkää seuraa mua mun instassa jos haluutte nähä tosi hienoja whitegirl posekuvia:
IG: @Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

  1. Pipsa possuujeee _

    Suosittelen ostamaan just edullisimmilta merkeiltä? Kyllä tosi hyvältä näytti mutta esimerkiksi nuudeleita saa edullisemmalta merkiltä?

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.