FACEBOOK
# www.facebook.com/aamihhh #

BLOGI
# www.aamihh.blogspot.fi #

INSTAGRAM
# www.instagram.com/aamihh #

TWITTER
# www.twitter.com/aamihh #

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Semiparanoidi

  Ja mähän käytän tissivöitä vaikka muut valittaiski 😀 Ne vaan on nii kiva lisä tosi moniin asuihin. 

  Vastaa
 2. astaliini

  Eihän lyhyissä mekoissa oo mitään vikaa! Kannattaa nyt vielä nauttia kun Suomen kouluissa/yliopistoissa voi vielä niitä pitää näin nuorena. Sit kun vähän vanhenee ja hengailee vaan duunissa niin sit ei sitä enää ehi tehä 🙂 must ne näyttää söpöiltä kunhan sit on kuitenki sukkahousut päällä.

  Vastaa
 3. Kristiina Pulli

  Siis… jotenkuten ymmärrän miksi pidät noita mokina, mutta enimmäkseen en… Ite pidän nytkin paljon samankaltasia asuja ku jotku noista ja emt, jotenki tuntuu sit pahalta ku pukeutuu tälleen ja se ei sit toisen mielestä ookaan hyvä. Vaikka ei sen pitäis vaikuttaa oikeesti.

  Vastaa
 4. natsihaarukka

  katoin et tos kuvas jossa tukkas on tupeerattu sul on karvalakki päässä 😀

  Vastaa
 5. puolitie

  Sanoit alussa, että et mene massan mukana. Mutta silti yhden kuvan näytettyäsi sanot, että et voisi pitää sellaista koulussa, koska koulussasi erilaisuus ei ole hyväksyttävää. Kuulostaa ristiriitaiselta. Jos et mene massan mukana, niin miksi et voi käyttää koulussa kyseistä asua?

  Vastaa
 6. siiri olivia

  Sanoit että todellakin pukeudut miten itse haluat ja sit ootkin yhtäkkiä sillain että et kehtais pistää tollasta hametta kouluun kun erilaisuutta ei siellä hyväksytä 😀 ?

  Vastaa
 7. Yellow Marshmallow

  What oot sellasessa koulussa missä erillaisuus ei oo ok erillaisuus pitäis aina olla ok jos siellä on niin että erillaisuus ei oikeesti oo ok niin eroa sieltä

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.