M-Nation

M-Nation on urheilun ja terveellisen elämäntavan intohimoinen blogiyhteisö. Aktiiviset ja mielenkiintoiset blogimme käsittelevät mm. kehonrakennusta, fitness-urheilua, terveellistä ravintoa, kamppailu-urheilua, voimailua ja crossfitiä.

M-Nationin tunnetuimpia lähettiläitä ovat fitness-tähti Sofia Ruusila, kehonrakennuksen legenda Marko ”Supermassa” Savolainen ja tv:stä tuttu valmentaja Jenni Levävaara. Lisäksi yhteisöön kuuluu kymmeniä muita laadukasta ja suosittua sisältöä, mm. ravinto- ja treenivinkkejä, tarjoavaa blogikirjoittajaa.

M-Nationin lukijana voit seurata joko sinua kiinnostavia blogeja tai lukea eri bloggaajien kirjoituksia valitsemastasi aihealueesta. Yhteisön etusivulle olemme nostaneet mielenkiintoisimpia, tuoreimpia ja luetuimpia blogitekstejä. Löydät myös videosisällöt kätevästi etusivulta.

Kaikki M-Nationin kirjoittajat toimivat itsenäisesti, ja ideoivat ja tuottavat omien blogiensa sisällön itse.

M-Nation-blogiyhteisön tarjoaa Manninen Nutraceuticals Oy, jonka muita brändejä ovat M-Nutrition (lisäravinteet), Supermass Nutrition (lisäravinteet), M-Webstore.fi (verkkokauppa) ja FitClub Finland (verkkovalmennus)

Yhteystiedot

M-NATION

HARJAPÄÄNKATU 33
90400 OULU

M-NATION@M-NUTRITION.FI

+358 (0) 300 472 266