Mun isoveli osti bussiliput ja sano, että mun pitää tulla Helsinkiin tuolloin. Ohjeeksi tuli pakata juhlavimmat vaatteet mukaan mitä omistan 😀 Super magee yllätys! Kiitos Sauli ♥
________________________________________­__________________
Löydät minut täältä:
Instagram – @hippunen23
Twitteri – @hippunen23
Snapchat – hippunen23
________________________________________­__________________
Perustietoja:
-Nimeni on Tiina-Maija
-Olen 17v.
-Käytän ediotointiohjelmaa nimeltään Lightworks
-Kamerani on Olympus OM-D

Outron biisi: Julie Fowlis – Touch the Sky

10 Vastausta

  1. Pepsirz •

    Mun kaveri 9 v haluis pullipin sanoin sille et se ei kannata noi nuorena mut sitte se sano mitä se on sulta pois mä sanoin et ne on herkkiä keräily nukkeja mut se haluis vaa mut sen äiti ei kai oo perehtynyt asiaan ni se lupas ostaa sille kesällä pullipin ku sen kaveril on 2 pullippii ni seki haluis ja nii mikä on sun mp asiasta

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.