Älkää leikkikö saksilla :’D
(niin ja käytin tekoverta videossa, ei oo siis aitoa/ketsuppia)
________________________________________­__________________
Löydät mut täältä:
Instagram – @hippunen23
Ask.fm – @hippunen23
Twitteri – @hippunen23
Snapchat – hippunen23
________________________________________­__________________
♥ Haluatko lähettää postia?

Tiina-Maija Anetjärvi
Poste restante
33200 Tampere

♥ Kun laitat kirjeen mukana tulemaan postimerkin ja osoitteen, voin lähettää sinulle takaisin kirjeen :3
♥ En käytä/jaa osoitettasi missään/mihinkään muuhun

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Rainbow.Dashi

  Ittelle ei ikinä tikkejä oo tarvinnu laittaa, mutta kyllä aika shokissa kerran olin päivystyksessä. Siinä kävi niin että olin lähtees ratsastaa mun isosiskon kanssa kentällä (ei omia hevosia) ja mä "menin" Pyry nimisellä hepalla… siinä ku suitset laitoin päähä nii annoin sille namin ku otti nii hienosti suittet. Ei menny ihan putkee, seku on semmone "herkkuper*e nii laitto suun nopee kii ja mun kaks sormee jäi sinne hapaitte välii. Toisen sain nopeesti pois mutta toist yritin eka vetää… ei onnistunu joten ainut keino oli lyyä sitä shokissa poskee! Kynsi sentäs vaa lähti mutta itku tuli ja sormi vuosi ku mikäki niagaran putous. Veri ei loppunu vuotamasta vasta ku jonku puolen tunnin pääst ja sit vaa päivystyksee…. kiva sellast jätti tuppoo oli vaihdella joka päivä ja olla sillä koulussa??

  Vastaa
 2. miika arasalo

  mä leikkasin töissä salaattia sit hetken päästä ihmettelin miks mun keskaris on outo tunne niin olin tökänny veitsen siihen ja oli suht iso haava noh lääkäri reissu siitä tuli 2 tikkii. toinen tikkaus tapahtu joskus vuonna kivi ja nakki kompastuin kiviportaikossa ja se portaan kulma oli aikas terävä niin mun polvi osu siihen kulmaan ja uppoutui aika syvälle 5 tikkii pistettiin. mulle sattuu tapahtuu 😀

  Vastaa
 3. kawaii gamer

  Olin kerran jukuparkissa oltiin normaalisti suihkussa löin mun kantapään tankoon ja kirveli vähän sitten kun oltiin menossa altaaseen niin mun jalka oli auenut verille siellä oli semmonen paikka missä oli terkkari se puhdisti sen haavan ja se parani☺.

  Vastaa
 4. Tiia Tare

  Mä kerran leikkasin omppuu ja mä painoin niin kovaa niin se meni kämmenestä läpi???

  Vastaa
 5. Mollimari Marianna

  Kun oltiin eskarissa meil oli siel semmonen kehäpiha semmonen pikku metsä mut niin siten oltiin siellä yhen pojan silmä kulma osu SIT OKSAAN SIIT VUOS VERTA ITTE EN KAUHEESTI TÄSTÄ TIIÄ MUT KERRRON KUITENKIN MITÄ TIIÄN SIT MENTIIN SANOO AIKUSELLE JA SEN JÄLKEEN ENTIOÄ MITÄ TAPAHTU TAI AINAKAAN MUISTa mut se kuulema sai tikkejä siihen

  Vastaa
 6. Sara Välimaa

  Mulle on käynyt sillee että mää säädin jotain hölmöä saksilla ja mun sormi jäi sinne väliin niin sitte se vähän aukesi se sormi ja ei muuta ku auton kyytiiin ja sairaalaa kohti ja sitte se liimattiin ja se oli ihan hyvä opetus.tykätkää jos teille on käyny jotain tämmöstä

  Vastaa
 7. Claudia E

  Mua pelotaa tää koska pelkään jos joltain muulta kun multa tulee verta mutta silti katoin en voisi uskoa että niin ihana ihminen kun sä kiroilee ??? mutta ei se haitaa

  Vastaa
 8. Pinkku ☺️

  Mä en tiedä miksi mutta en voi sietää verta enkä voi katsoa ollenkaan verta

  Toivottavasti en oo ainoo

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.