Moikka! Vitsi mä oon niin kaunan halunnu tehä tän videon, ja itseasiassa kuvannu tän kahteen otteeseen, koska en vaan koe saavani ilmaistua itseäni niin kuin haluaisin. Tää aihe on tosi ristiriitanen, enkä haluu pahottaa kenenkään mieltä. Korostan vielä kerran sitä, että mulla ei ole MITÄÄN kauneustoimenpiteitä vatsaan, enkä pidä ihmisiä jota näitä ovat tehneet huonoina esimerkkeinä, vaan he ovat toivottavasti näyttäneet esimerkkiä siitä miten ovat osanneet tehdä heille oikean valinnan asiasta joka on oikeasti parantanut itsetuntoa huomattavasti. Pohjimmainen pointti on se, että yrittäkää ensin oppia rakastaa itseänne sellaisina kun olette, älkääkä heti ryhtykö tekemään asioita vain muiden kommenttien tai paineiden takia. Miettikää onko ne ripset, hiukset, kynnet, microbladingit, spray tanit, huulitäytteet jne sen rahan arvoisia, että ne tekee teistä oikeasti niin paljon onnellisempia? Jos tekee niin go for it! Haluan vain sanoa, että sä olisit täydellinen juuri sellaisena kun olet luonnostaankin❤️

Mikä teidän mielipide on kauneustoimenpiteistä? Onko teillä jokin epävarmuus josta ootte päässy yli, miten?

OSTA MUN PRESETTEJÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Linda Ekroth

  Onko sulla hyvä itsetunto? Onko some vaikuttanut negatiivisesti itsetuntoosi?

  Vastaa
 2. Veera Vauhkonen

  Tää on kyl oikeesti tärkeetä. Tosi monella on itsevarmuus ongelmia. Mullakin on ollu/on epävarmuuksia esim. mun pukeutumisesta ja pituudestani. P.s. kuinka pitkä sä oot?

  Vastaa
 3. Venla

  Mul on huono itsetunto ,koska mun kaverit on koko ajan sillee " oot laiha" "oot meidän luokan laihin " "hyvä sä syöt" kun MINÄ OKEN NORMAALI PAINOINEN! (39kg 152cm ) nii jos joku mun kaveri näkee tän nii sanon vaa et : voitte lopettaa sen NYT se E-I O-L-E kivaa ???????

  Vastaa
 4. Smin Kokocoma

  Pitkät naiset on vaan niin goals ??? nähnyt sut livenä ja sen voin sanoa et oot sairaan nätti ja sun piteys on seksikästä ??

  Vastaa
 5. nita halonen

  Kamppailen niin saman asian kanssa, eli ton pituuden. Olen 184cm ja rakastaisin korkkareita ja varmaan yks isoin asia mistä kärsin, on se ettei niitä kehtaa käyttää. Välillä tulee just kausia kun kehtaan, mutta sit se itseluottamus taas romahtaa. Pakko sanoa kun tiedän että olet istekkin melkein saman pituinen kuin minä, että olen paljon katsellut sun kuvia ja miettinyt että kun sä näytät noin hyvältä korkkareissa ja kaikissa vaatteissa niin miksi minäkin en voisi kävellä tuolla selkä suorassa 10cm enemmän alla.. mutta ei se ajatus tästä romutu?

  Vastaa
 6. Ida Pohjanpalo

  Mä oon vaan yhdeksän mutta mä oon yksi ja neljäkymmentä viisi senttiä ja oon aika laiha niin on aika sama että ei löydy vaateita

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.