Tuoteyhteistyössä Antishop.fi, koodilla ”kohokukkia” saat -15% kaikista trans-tuotteista vuoden 2018 loppuun asti (koodi on voimassa 100 ensimmäiselle).

Kiitos tuotteista Essence/Why not pr ja Eco tools/Procare!

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Biisi:

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. miinasofia

  Mä kerran ostin essencen tekoripset ja siinä mukana tuli liima, kun otin ripset pois sitä liimaa jäi mun ripsiin

  Vastaa
 2. Inkeri Leino

  Oikeesti siis ostin ton meikkivoiteen ja se on todella hyvä mut ei mun mielestä niin mattanen mitä oisin luullu

  Vastaa
 3. Jonna Mäkelä

  Mulla on toi oranssi paletti mitä käytit ja siinä on ihanat ne värit ja oon käyttäny siitä sitä isoa glitteristä väriä higlaitterina en osaa kyl kirjottaa???❤️

  Vastaa
 4. PaolaMurmeli

  Kiitti vinkistä! Mulla jostain syystä hikoaa naama ihan tosi helposti, niin ajattelin testata tätä kanssa. Tää pääsikin heti tositoimiin – tein äsken noin tunnin lumitöitä, ja sisälle tullessa oli meikit paikallaan. Mulla oli siis tää primeri, ihan joku cc-voide ja irtopuuteri. Oli jännä ku sit hikoilun jälkeen pyyhki meikit pois, alta paljastu se tomaatinpunainen naama, joka mulle treenatessa tulee. (ja ei, yleensä en menis lumitöihin meikeillä, mutta kyn olin ensin kaupungilla ja olin meikannut sitä varten ?)

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.