Nyt on kotiuduttu Suomeen ja tässä olis ensimmäinen osa mun viikosta Portugalin treenileiriltä?! Koin videon liian pitkäksi, joten päätin jakaa tämän siksi kahteen osaan. Toinen osa tulee pian?

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
★Instagram: iinnuuu
★Snapchat: iinnuuu
★Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/
★Blogi: http://daysofmyway.blogspot.fi/

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Jee Portugali ja mun eka treenileiri ulkomailla! Valitettavasti oon jo Suomessa takasin kevätkiireiden parissa, mutta tässä teille mun viime viikko videon muodossa? Jaoin videon kahteen osaan, koska tästä ois tullu mun kanavalle liian pitkä muuten. Siispä toinen osa tulossa pian? Kiitos teille ja muistakaahan katsoa edellinen video ja osallistua arvontaan?

  Vastaa
 2. Unna Muikku

  Ihana video taas kerran?? oot niin ihana ja kaunis?? älä ikinä lopeta videoiden tekemistä koska ne tuo mulle niin hyvän fiiliksen aina ko oot niin positiivinen??❤️❤️

  Vastaa
 3. pauliina tikka

  Harmi et treenileiri ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan! Oot kuitenkin tosi positiivinen siitä huolimatta <3

  Vastaa
 4. 1996

  Voitko tehdä videon jossa kerrot minkälainen Tampere on opiskelukaupunkina? Kesällä ois muutto ja veikkaan et aika moni kaipais vinkkejä ??? ja siis onko Tampereella "rauhallisempia" alueita asua kuin keskusta?

  Vastaa
 5. Iida Uimonen

  Eikä! löysin sun yt kanavan uudestaan ku sain uuden puhelimen ja en muistanut sun nimee?❤️ seurasin sua jo sillon ku sulla oli ehkä 2000 tilaajaa❤️❤️

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.