TUBECON 2017 OLI LIT! Oli kiva tavata teitä, ootte niin kivoja kaikki ❤️ Iso kiitos kaikille jotka anto mulle kirjeitä, oon super otettu! Iso kiitos jokaselle joka tuli mun meettiin, teit oli enemmän kun oletin??? Ja muutenkin oli super ihanaa tavata teidät ja saada kasvot numeroille mitä nään mun videoiden katselukerroissa. Ens vuonna uudestaan??

Jos olitte Tubeconissa kommatkaa: LOL

Ja hei nyt painakaa peukkua Igkeiniksen upealle tubetus suoritukselle??? Mulla on kyllä niin mahtavia kavereita joiden kaa on aina yhtä hauksaa ja oon niin ilonen siitä että oon tutustunut näihin ihmisiin NIMENOMAAN somen kautta. Jos en olis koskaan alottanu tubettamista en olisi tavannut koskaan näitä ihmisiä.

Seuraa meidän somekanavia:

INSTAGRAM
@Mariannnen
@Roosamononen
@Igkeinis
@Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
www.lindaekroth.com
[email protected]

10 Vastausta

  1. Janette Tarvainen

    Tykkää jos katoit loppuun?? itse ainakin katoin koska Linda on paras???

    Vastaa
  2. Telepattien laalaa

    Oot niin kaunis ja ihanan positiivinen tubettaja.Tilaukseen meni susta on tullu näin lyhyessä ajassa mun lemppari tubettaja?JATKA??

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.