ÄÄNESTÄ: http://goo.gl/gxnIqI

Mua ja Pinjaa saa tulla moikkaamaan LAUANTAINA KLO 17-18 Ladies Nightiin HORSE SHOWSSA, joka on jäähallin käytävällä oleva oma kauneuden ja hyvinvoinnin teema-alue. Mä en tiedä tarkalleen missä päin tää alue on, mutta eiköhän se sieltä helposti löydy! SAMANA PÄIVÄNÄ, SAMASSA PAIKASSA 19-20 VÄLISENÄ AIKANA MULLE TEHDÄÄN JOKU DEMOMEIKKI.

WWW.LILLIVOITTO.FI

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Vauhdin hurmaa

  harmiks oon just töissä tuolla tuohon aikaan ja oon viellä kaiken lisäks tallissa niin en edes sisälle pääse juurikaan. Olis ollut kyllä kiva nähä 🙂

  Vastaa
 2. iida hietala

  missä kaupungissa asutte meinaan mulle lähetettiin kirje missä oli jotain epämääräisiä jotain pyöreitä juttuja

  Vastaa
 3. Nea korkeamäki

  mä olin viime vuonna horse showssa katsomassa. mun sisko tanssi viime vuonna ja kuvasin sen. mä etin teitä koko ajan ja en nähny. kun tulin kotiin näin et olit tullu vahingossa mukaan videon kun kävelit mun ohi. mä tanssi tänä vuonna horse showssa sunnuntaina ja halusisin et ottaisit videon ja laittaisit sen mukaan johonki horse show videon. se ois tosi kiva. ja toivottavasti oote sunnuntaina hore showssa. mä tanssin sitt keskellä yhen parin kanssa yhes vaihees. mulla on vaaleet hjukset ja mun pari on vähän tummenpi. se on ansku bergströmin koreografia. siin tulee yhes kohtaa myös hevonen ja tekee jotain tuleen kaa. ja jos kuvaisit niin olisin tosi ilonen ja äänestäisin teitä ja ois tosi kiva jos voisit vastaa tähän et tiiän et äänestänkö. KIITOOS<3

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.