Tervetuloa seuraamaan mun päivää perjantailta 28.9. Luvassa mm. uuden Hyppää kyytiin -jakson kuvaamista Mikael Gabrielin kanssa ja höpöttelyä aiheeseen liittyen. Kerron videolla, millaisia noloja hetkiä kuvauksissa artistien kanssa tapahtuu.

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. Elsa Aurora

  Jes tulee hyppää kyytiin Mikael gabrielin kaa oon ottanu tätä jaksoi niin kauan!!❤️❤️❤️❤️

  Vastaa
 2. YOUTUBE ON ELÄMÄ JA RB

  Ihana sinä❤️
  Sun videot on aina ihan kamalan järkyttävän maagisen hyviä? rakastan yyyyliii kaiken sun omaa tyyliä tehä videoita? olet aivan ihana ?
  Ps.Pistä like jos haluut että mmiisas ei lopeta koskaan?

  Vastaa
 3. Linnea Roos

  Miisa. Ei mulla muuta ku et. Sä oot pro! Rakastan kattoo sun videoita, ku ne on aina niin ammattitaidolla tehtyjä, hienosti kuvattuja ja editoituja. Ja noi instastory-klipit on kans hauska lisäys, ku on nähny vaan ne instasta niin nyt selviää mitä niiden takanakin tapahtuu. Ja sun ja Tomaksen läpät on aika hyviä ?
  Eli toisin sanoen jatka samaan malliin!

  Vastaa
 4. Anonymous

  Oon vähän myöhäs mut ei se mitää..? tota ei taija olla olemas mitää sellasta et laulais väärin. Ellei vedä toki ihan epävireisest mut esim just vaikka jarekii varmast arvostaa sitä ettei vedä ihan samal taval ku biisi menee (esim vaik samalt korkeudelt) aina on varaa antaa omaa näkemystä siit biisist

  Vastaa
 5. ToniPenttinen

  Pirtee video! Kiitti tästä! Mä jäin hiukan kaipaamaan enemmän sisältöä noista hetkissä autossa. Täytyy katsoa ne videot.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.