Seuraavana vuorossa Unien tulkintaa! ?
Nosta peukut ylös jos tykkäsit vidistä, niin tiiän tulkitsenko unia jatkossa lisää ?

?SOSIAALISET MEDIAT:

INSTAGRAM: http://instagram.com/eerikahaikonen
SNAPCHAT: @eerikahaikonen

?BUSINESS: [email protected]

?MUSIC

Talking With You by Artificial.Music https://soundcloud.com/artificial-music
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music provided by Audio Library https://youtu.be/NAgcAg0pW6w

KOMMENTOI ’PAINAJAINEN’ JOS PÄÄSIT TÄNNE ASTI!! ?

10 Vastausta

 1. • Snow •

  Mä nään tosi usein sellasta unta kun oon soittamas vaikka mun iskälle ja sit siihen vastaa joku tuntematon ääni ja se niinku esittää mun iskää!? Ja sit yhtenä yönä kun näin ton tyylisen unen nii heräsin varmaan keskellä yötä ja aloin itkee.?

  Vastaa
 2. li MH

  Olen kuullut että uni ei voi loppua ennen "kauhukohtaa," esim: jos unessa on vaikka pelle, uni ei voi loppua ennen kuin pelle tekee jotain.

  Vastaa
 3. tøp

  Ite näin pienenä aina kahta samaa painajaista usein. Toinen niistä meni näin: Oltiin kotona ulkona ja nään että muut on ulkona menen sinne heidän kanssa. Siellä oltiin aina vähän aikaa kunnes minä huomaan että karhu juoksee metsästä meitä kohti, sitten juoksemme kotiin sisään ja laitamme oven lukkoon. Kaikki menemme vielä varmuuden vuoksi piiloon sohvien alle ja uni loppui aina siihen kun se karhu lähti. Joskus karhun tilalla saattoi olla muumi mörkö? (#unistooritaim)

  Vastaa
 4. Maisy The Horse

  Mä näin ihan hirveetä unta viime yönä. Me oltiin meidän perhetuttujen kanssa rannalla, ja sitten niiden nuorin lapsi meni uimaan sinne veteen. Se tais hukkua tai jotain… mut se tuli takasin paperilappuna, eikä siinä paperilapussa lukenu mitään. Se oli niin hirveetä.

  Vastaa
 5. Aamu

  Siis unista tuli mieleen, että mä ja mun äiti ollaan nähty samanlaisia unia samaan aikaan. Kun olin pieni, niin äiti näki unta kissanpennuista jotka meni koko ajan johonkin piiloon ja kun äiti herätti mut, mä vaan kysyin, että missä ne kissanpennut nyt on. Sitte toisella kerralla äiti näki unta et se oli kuullut mun kavereilta et oon alkanut polttamaan tupakkaa, heti kun mun pappa oli kuollut keuhkosyöpään (mun pappa on siis oikeesti kuollut keuhkosyöpään) ja laitto mut kotiarestiin. Samana yönä mä näin unta, että mun kaverit oli yhtäkkiä kääntyny mua vastaan ja äiti laitto mut ilman mitään syytä kotiarestiin. Ja muutenkin oon "tunkeutunut" joidenkin mun tuttujen uniin tosi isoon ja vaikutusvaltaiseen rooliin, jos oon illalla esimerkiks miettinyt jotain näihin ihmisiin liittyvää.

  Vastaa
 6. Ilona Anni

  Mä nään monesti painajaista että joku koira hyökkää ja sekoaa?? Ja nään kans painajaisia Peter panin siitä tik tok krokotiilista???

  Vastaa
 7. iitu 06

  Näin kerran unta että joku random mies oli viemäs mua kellariin sen himas ja se oli tappamassa mua sirkkelillä ja sit se oli nii creepyy ku mun iskä vaa seiso siinä ja katto mua suoraan silmiin ja mä vaan itkin ja huusin apuu ja se oli vaa silleen ihan sama… (toi oli siis myös siinä unessa) niinku hyi oikeesti ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.