Heipsan! Oon vietellyt tässä kesälomaa rauhallisin merkein, minkä takia musta ei oo kuulunut täällä. Instagramissa mua seuraavat tietääkin, että olin pahasti sarjakoukussakin tässä yhessä vaiheessa, mut nyt oon vierottunu jo onneksi🤓 Paljon uusia juttuja tulossa ja aion niitä avata vielä myöhemmin videolla, mutta tässä ois nyt tosiaan vlogia lauantailta, kun olin muun muassa työhaastattelussa ja valmistujaisjuhlissa!🥳

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
🌸Instagram: iinnuuu
🌸Snapchat: iinnuuu
🌸Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/
Yhteistyöt, valokuvauspyynnöt yms.: [email protected]

Production Music by: www.epidemicsound.com

10 Vastausta

  1. Amira Ben Romdhane

    Ihan super hyvä video! Veikkaan et se sana mitä yritit hakee on ehostaa 😂

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.