Joskus pitää laittaa itsensä fyysisesti äärirajoille!!
Tässä on ensimmäiset nyrkkeilytreenini vuosiin. Projekti tulee huipentumaan siihen kun keväällä kohtaan ammattinyrkkeilijän sparrausmatsissa.
Video tehty yhteistyössä 3A Sportin kanssa
http://3asport.fi/
Musiikki:
Warners Drive – Viper Room
MadCraft: Please Return My Heart

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. TheHuppis

  Amppu, oon seuraillu sua ja mulla on muutama kysymys. Oon jotenki varmaa onnistunu väistämään kaikki ne videot mitkä vastaa näihin kysymyksiin. mitä sä teet työkses ku sul on varaa ajella porschella ja mikä sun elämä juttu on ootko entine huumeiden käyttäjä vai joku alkoholi ongelma vai siis mikä on homman nimi? 😛 voitko vastata noihin sillai suht täydentävästi.

  Vastaa
 2. TrisskyTV

  Ei jumankauta! Papastahan tulee kunnon turpaanvetäjä tätä menoa, alkaa vapisuttaa! No ei kai, nautin tästä videosta! Rehellisesti varmaan parhain video mitä tällä kanavalla on. Nyrkkeily ei sinänsä kiinnosta mutta se että näkee vanhemman osapuolen tekevän tälläistä niin pointsit kyllä! Kyllä susta vielä terminator taiotaan! 😀 Tsemppiä treenailuun!

  Vastaa
 3. Lapsen Mielinen

  Jos ton näkönen äijä (parta, rastat, suht ronskin kokonen, tatskoi) tulis kadulla vastaa ja Murisis tollee (n. 44:22). Niin kiertäsin, ja todella kaukaa kiertäsinki 😀

  Vastaa
 4. Moro

  loistavvaaaa! jaksoin jopa kattua koko videon vaikka en yleensä pidä pitkistä videoista! keep up good work! (y)

  Vastaa
 5. Joouhan

  Jess! Tällästä materiaalia olen odottanut tubeen tulevan! Jatka samaan malliin ja onnea projektin suotittamiseen! Tääläisiä vidoita llisää vain!

  Vastaa
 6. Skitsottaa Kovin

  Oikea meininki! Vaikka sitä kuinka vetää ittensä piippuun treeneissä, niin täytyy sanoa että jälkeenpäin tuleva fiilis on h*lvetin hyvä! Nimim. Tkb rulez!

  Vastaa
 7. Roope Seppänen

  Mä veikkaan että toi loppu mituutti pelkkää säkinlyöntii on aika rankka pitäis itekki kokeilla

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.