Kiitos kun katsoit xx
Laitathan peukkua ylös jos diggasit ja laita kanava tilaukseen !
UUSI VIDEO JOKA SUNNUNTAI :)!

SEURAA MUA :

https://www.instagram.com/ilonaylikorpi
Snapchat : olotila

contact : [email protected]

Kaikki mielipiteet on omiani, video ei ole sponsoroitu millään tavalla.

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Ananas

  Mä oon nähny unta missä mä oon mun ala-asteen koulussa ja siellä on mun entinen opettaja (joka oli hirveen tiukka ja mä suunnilleen vihasin sitä) (sanotaan vaikka Pirkko) niin Pirkko oli kidnapannut mut sinne kouluu ja mun piti paeta sieltä ja sitte kun olin paennut sielt mun entisestä luokasta nii se kuulutti "Hän on karannut etsikää hänet!" Sit yks poika auttaa mut ulos sitte ku oon päässy ulos nii siellä on armeija ja tankki suoraa mun nenän edessä sit se Pirkko sanoo "olet läpäissyt ala-asteen" sit lähen lentoon..:DD

  Vastaa
 2. moi moi

  Mä pelkään ihan helvetist unihalvausta! Mä tiedän miten sen voi saada ja se tieto ahdistaa iha vitust mua?mä en PYSTY nukkuu selällään koska mua pelottaa sikan se halvaus?ja jos joku ei tiie nii pelkkä selällää nukkumine ei tarkota et saa sen vaa pitää tehä yks asennon muutos ni se todennäköisest tulee sen asennon muutoksen jälkeen jos käy sii asennos nukkuu+enkä sano sitä asentoo nyt täs koska en halu et muut saa tän vitunmoisen pelon?toisaalt en oo koskaa saanu sitä enkä koskaan halua!

  Vastaa
 3. Anni Vonni

  Mä oon nähny sellaista unta et olin metsässä ja menin mökkiin ja siel oli susi ja se halus syödä myt?

  Vastaa
 4. ompuzer

  Mä näin ekan kerran 4-vuotiaana semmosta unta, että oon koulutaksissa ja mä meen mun vanhan kodin pihalle. (asuin siis silloin vielä siellä) ja sit siellä on joku noita joka väittää sitä aluetta omakseen. Ja sit se jahtaa sen luudalla mua. Tää toistu 2krt, toinen ehkä vuoden päästä ja sitten 6-vuotiaana. Tää oli mulle pienempänä aika pelottava.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.