Pitkän kaavan myday-video jossa käydään Even albumijulkkareissa, kampaajalla ja läpätetään peleistä, kesästä ja mistä vielä!

► TILAA KANAVA: bit.ly/Papananaama

Thumbnailin kuvan on ottanut Sara Forsius

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

FAQ
Mikä sun nimi on?
► Sini
Missä asut?
► Helsingissä
Minkä ikäinen olet?
► Oon vuosimallia -92
Minkä pituinen olet?
► 166 cm
Ootko kokonaan suomalainen?
► Äitini on thaimaalainen ja isäni suomalainen. Oon syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko elämäni.
Millä editoit videosi?
► Adobe Premiere Pro CC
Millä muokkaat thumbnailisi?
► Adobe Photoshop CC
Millä kuvaat videosi?
► Asiavideoita sun muita varten käytän Canon EOS 60D:tä, mydayt ja sellaiset kuvaan nykyään Sony Cyber-shot DSC-RX100M3:lla. Aikaisempia videoita ja mydayta olen kuvannut Canon Legria Minillä tai puhelimellani.

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Miika Vanne

  Mä en oo ikin edes maistanu tota mällii mikä tulee nuudeleide mukan, mutsiis kun laittaa ne mausteet vetee ja kaataa veden poijes ni jäähän siit osa mausteist sihe pinnal. Ja niide maku imeytyy siin keittyes sin nuudeleide sisää ?

  Vastaa
 2. Anni L.

  Niin monta kysymystä oli, ettei ees muista! Mut true mäkintätinä täytyy sanoo, et sillä laitteella tilatessa keittiö saa sun tilauksen aiemmin kuin perinteisen kassan kautta. Eli ruokas tulee nopeempaa. Mutjoo varmasti saattaa tuntuu pompottelulta paikast toiseen. Pitkät mydayt on munkin lemppareita!

  Vastaa
 3. Liisi Velin

  Vitamiiniporeet tuopista mut laitan sit vettä jonku ehkä 3dl ? ei se niin hyvää oo sit haluis puolta litraa hörppiä

  Vastaa
 4. Petu Luikku

  Nuudelit kuuluu keittää niin, että kaikki keitinvesi imeytyy sinne. Laitan kyllä silti itse mausteet keittämisen jälkeen. Itse juon poretabletit sellaisesta 0,5l tuopista, mutta esim. Veljeni välillä "läpällä" laittaa ne suoraan suuhun.

  Vastaa
 5. satsuma 1

  Siis best! Heräsin huonosti nukutun yön jälkeen ja mielessä kaikkee paskaa, mutta sit näin että sulta on tullut puolen tunnin myday ?❤ ihanaa kiitoos tästä!! Ja toi sun tukka on niin sex että ei mitään rajaa.

  Vastaa
 6. Johanna V.

  juon poretabletit aina samasta puolen litran mukista, mutta laitan vettä aina fiiliksen mukaan ! riippuu haluanko kunnon yty vitamiinit vähemmällä vedellä vai onko enemmän jano että sen tekee sitte suurempaan määrään nestettä xD jA nuo hiukset sopii sulle tosi hyvin ! sulle sopii kyllä aina kaikki hiusvärit :d

  Vastaa
 7. E.H

  Meilläkin tuli yhtäkkiä viitosella tai kuutosella pokemon kortit muotiin tosi lyhyeksi aikaa. Mä kyllä toisaalta kävin noi luokat hyvinkäällä, että en nyt tiiä voisko sanoa pieneksi paikkakunnaksi.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.