Blogi http://nellatornroos.com
Instagram https://www.instagram.com/nellatornroos
Facebook https://www.facebook.com/nella.tornroos
Twitter https://twitter.com/nellatornroos
Snapchat nellatornroos
Google+ https://plus.google.com/+NellaTörnroos/posts
Pinterest https://www.pinterest.com/nellatornroos/
Email [email protected]

10 Vastausta

 1. Alina P.

  Oisko pitemmälle tulevaisuuteen suunnitelmat n 3-6 vuoden päähän, tarkemmin koulutuksest mihin hait ja just sen hakuprosessista, haetko muutakin koulutusta kuin vaan tota yhtä?

  Vastaa
 2. Suvisuo 365

  Heiii, ihana video ja ihana sinä ? mulla on kans säästöhaaste säästää reilu tonni vuoden aikana. Luulis et se on helppoo, mut ei oo!

  Vastaa
 3. Noora Ko

  Oho toi primeri! 😀 Oli kiva kuulla sun mielipiteitä tosta Gigin "mallistosta"! Ostin ite muuten ton Esthelle & Thildin ripsarin ja olin niin pettynyt. Haluisin tykätä siitä, kun on muuten kiva brändi ja luonnonkosmetiikkaa, mutta se tekee ripset kauheen paakkuisiksi ja leviää ympäriinsä.

  Vastaa
 4. Joh anna

  Olis kiva joku hiusvideo ☺️ varsinkin jos tekisit jonkun videon hennoille ja lättänöille hiuksille että miten niitä sais vähän tuuheemmaks tai millaset kampaukset sopis ?

  Vastaa
 5. Erika Naakka

  Hihii hauskaa et tehtiin melkein samaan aikaan first impressions -videot! Mäki kuvasin jo viikko sitten ennen ku näin tätä sun videoo. Great minds think alike <3

  Vastaa
 6. Sari Laukkanen

  moi Nella! tykkään katsella sun videoita. Olis kiva nähdä niitä meikkisettejä enemmän ja koitatko kääntää niitä tuotteiden nimiä suomeksi, olis helpompi ymmärtää mitä ne tuotteet on. JA jos tiedät hintoja niin kerro niitäkin

  Vastaa
 7. Sari Laukkanen

  jos meet shoppailemaan tai jonnekin ulos syömään, on vaan kiva kuunnella mitä ajattelet asioista

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.