Vaatteet ovat pahin saastuttaja. Aion olla vuoden ostamatta uusia vaatteita – aloittaen jo nyt. Eli käytännössä yli vuoden.

Liittyvät artikkelit

9 Vastausta

 1. Decimus Junius Brutus Albinus

  Joo hyvä idea, älä osta uusia vaatteita JA älä myöskään pese niitä, sekin saastuttaa ihan perkeleesti.

  Vastaa
 2. Persenal

  Länsimainen musiikki on saastetta. Pukeudu valkoiseen lakanaan ja tunnusta rakkautesi Allahille.

  Vastaa
 3. WiZa_AnG3L69

  Mä ostan ite harvoin vaatteita koska on kotona hyviä vaatteita mitä voin käyttää. Viime marraskuus ostin talvitakki koska edellinen on hajalla ja se hajonnu talvitakki oli ollu mulla 7vuotta en oo vuotee ostanu uusia vaatteita.

  Vastaa
 4. Mika Mäyräkorva

  No, mie ostin tuossa vuos pari sitten viimein uusia housuja ja kenkiä eri vuodenaikoihin. Kun sanotaan 10 vuoden ostamattomuuden jälkeen vaatteet oli risoja ja epäkäytännöllisiä. Olin huonossa kunnossa ja viina maistui, ei vaatekaupoissa käynti. Ei tosin maistu nytkään eikä ikinä olekaan maistunut vaateostokset, en tykkää ähistä hikisenä jossain vaihtokopissa ja luuhata ostareilla. Mut nyt on ihan hyvää käyttövaatetta moniksi vuosiksi. Lenkkarit pitää ostaa kyllä vielä, koska olen alkanut vähän hölkkäämään ja kävelemään. Ennen vain pyöräilin. 2015 syksyn jälkeen en ole viinaa tahi kaljaa juonut ja sikarin poltto loppui jo sitäkin ennen varmaan vuosi. Kiitos Jumalalle.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.