Vatsavaivat, aplodit lentokoneessa ja käristynyt iho. Tänään käsittelyssä vain turistijutut. Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Finnairin kanssa.

Lisätietoa Finnair Plus -ohjelmasta:
https://www.finnair.com/fi/fi/finnair-plus/what-is-finnair-plus
https://www.finnairshop.com/fi/finnair-plus-awards-and-products

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. ded

  Kaikille jotka miettivät sitä kuinka Miisan poski näyttää turvonneelta, tämä kyseinen video on kuvattu ennenkuin Miisa lähti Keuruulle, jolloin poski oli vielä vähän turvonnut viisaudenhampaanpoistosta.

  Lähde: Miisan IG-story

  Vastaa
 2. Inkinen Milla

  Olin laivalla ja kävin kaupassa,ja ulkomaalaiset otti kuvia fazerin suklaasta kuvia?

  Vastaa
 3. AiHagga

  Siis toi taputtaminen? oon nimittäin ihan samaa mieltä et se on vähä jotenki noloo sil se kapteenihan tekee vaan työtään ?

  Vastaa
 4. mariaaa

  Tohon palamiseen auringossa, n. 5v sitten kävin aurinkoisena kesäpäivänä vaihtamassa shortsit jalkaan, koska ulkona olikin niin lämmin ja noh, eihän sitä siinä muistanut sitten rasvata jalkoja, koska oli kädet yms rasvannut jo aikaisemmin… paloin jaloista niin pahasti, että edelleen varsinkin suihkussa näkyy hyvin se shortsien raja.. suojatkaa ittenne auringolta!

  Vastaa
 5. Wolffe

  Ite en kyl nyt iha oo samaa mieltä ton "how are you" ja sen jonon kanssa lentokentällä. Suomessakin kysytää miten menee ja et sä koskaa vastaa kunnol sanot ain vaa hyvi tms. Ja sit se jono suomalaiset on nii varovaisii ettei nolais ittee nii ei porukka kehtaa mennä siihe jonotgaa

  Vastaa
 6. Itsme 123

  Mun mielestä toi taputtaminen on vähän outoa. Jos meet hammaslääkäriin ja se paikkaa sun hampaan niin ethän sä sille taputa.? Se tekee vaan työtään ja mun mielestä sille ei pitäis taputtaa.

  Vastaa
 7. Linnea Vesterinen

  Olis pitäny lisää viel se et heti laskeutumisen jälkeen turvavyövalon sammuttua KAIKKI ampasee siitä penkistä, ryövää tilaa, avaa sen luukun ja repii sen laukun sieltä? Sit ne seisoo ihan hölmönä 15 min ennenku koneesta pääsee ukis? sit puhisen aina mahd. kovaa et miten kiire pitää olla?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.