Kuinka moni muistaa, että mulla on ollut joskus blogi? Tänään siis luetaan vanhoja blogipostauksia mun lukioajoilta. Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. mmiisas

  Jee perjantaivideo! Kuinka moni muistaa mun blogin? Ootko joskus lukenut sitä??

  Vastaa
 2. Pevukka

  Moro Mmiisas!
  ———————
  Oon kattellu sun touhuja jo pitkään ja haluaisin ehdottaa että liittyisit auttamaan meitä tiimimme yhteisen nettisivun kehittämisessä!
  Etsisimme ammattitaitoista kuvankäsittelijää luomaan meille uuden bannerin sivuillemme. Vaadimme neljän vuoden aikaisempaa työkokemusta sekä Pevukkajäsenyyden hankkimista.
  ———————
  (Tälläiset mahdollisuudet ovat harvassa joten ota yhteyttä välittömästi sillä olemme jo tilanneet sinun koollesi sopivan pelipaidan.)

  Kiitos kun kuuntelit, ~ Pevukka

  Vastaa
 3. Milja Alanko

  Välitän tässä erään hyvän ystäväni kommentin, joka ei sitä itse pysty julkaisemaan, mutta mäkin komppaan kyllä näitä hänen viisaita sanojaan:

  Moi Miisa.
  Oon katsonut sun videoita ehkä vuodesta 2014 ja ne on olleet perjantain piristys kouluviikon jälkeen! Tykkään sun tavasta kuvata ja jakaa arjen iloja.

  On kuitenkin yks asia, joka mua on vaivannut, ja se on sun asenne sun omaan meikittömyyteen. Et hauku kenenkään muun ulkonäköä, mutta kommentoit joskus aika ikävään sävyyn sitä, jos sulla ei oo meikkiä. Mieleen on jäänyt, kun oot sanonut näyttäväs rotalta ilman ripsiväriä.

  Tää asia ei sinänsä kuuluis kellekään, mitä nyt se on aika surullista, mutta oot aikamoinen vaikuttaja teinien ja etenkin varhaisteinien keskuudessa. Antamasi esimerkki ei kannusta siihen, että kaunis voi olla ilman mitään ehtoja. Vaikka puhut vain itsestäsi, niin pelkään, että 10-vuotiaat uskovat sanaasi kuin Raamattuun – että täysin ilman meikkiä ei voi olla.

  Juttu voi kuulostaa mitättömältä, mutta mielestäni se ei ole sitä. Jos voin tällä kommentilla kannustaa sua miettimään asiaa, oon saavuttanut tavoitteeni. Meikata saa ja meikkaamisesta saa nauttia, se ei ole mun pointti. Hyvää loppukesää sulle ☀

  Vastaa
 4. Kaiser Wilhelm II

  The trailing kaikki nähtävä ja laita se jääkaappiin ja anna jäähtyä hetki ja lisää se omiin ei lähtis ja ja laita ne kulhoon ja lisää ne taikinaan vuorotellen taikinaan ja laita se jääkaappiin tai on who ja jos on 6

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.