Heyyy! Tänään kerron teille mun muistoja sosiaalisesta mediasta… haha, mulla oli hauskaa kuvata tätä videota! Toivottavasti tykkäät ?
Kerro mikä oli sun eka SOME jonka otit käyttöön! ? Jaa MUISTA laittaa ne peukut ylös ??

Muista seurata:
✕ INSTAGRAM: @selmatakala
https://www.instagram.com/selmatakala…

✕ Tilaa kanavani ja laita kellosta ilmoitukset päälle jotta saat tiedon uusista videoista!??

P.S. Isot pahoittelut jos loukkaannuit mun edellisestä videosta! Tarkotus ei ollut arvostella muiden tyyliä ja kertoa mitä vaatteita ei muka saisi käyttää. Ymmärrän täysin jos jollekkin jäi sellainen maku videosta.
Opin tästä. ?

P.P.S Käsitettä ”some” ei taidettu käyttää tuolloin mutta mun mielestä se kuvaa kuitenkin parhaiten näit alustoja!

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. fluffideer

  mun ala-asteen sosiaaliset mediat oli moviestar planet ja howrse 😀 ei kauheen montaa, mut erityisesti howrsessa olin tyylii koko ajan ja se oli mulle jotenki hirveen tärkee juttu. ei mitään hajuu miks. kikkiä käytin kans vähän joskus kutosella mut en oikeen tajunnu sitä.

  Vastaa
 2. Sampe 94

  Irc-galleria, kik, ask löytyy ja mese sais tulla takas ja muutkin vanhat jutut takas. Nyky maailma vaa menny nii väärää suuntaa

  Vastaa
 3. Sivupersoona

  IRC-galleria oli paras some mitä ikinä on ollu! Suomalainen palvelu, jossa suomalainen ylläpito ja paljon toimintoja esim. blogi, kuvakansiot joissa pystyi järjestämään kuvat haluttuun järjestykseen, monipuolinen kyselyominaisuus, kaverilista, yhteisöt, päivän kuva, yms! Ensimmäinen some jota käytin oli kuitenkin ii2, koska sinne pääsi rekisteröitymään millä tahansa sähköpostiosoitteella (IRC-galleriaan ei kelvannut ilmaissähköpostit kuten luukku.com) Paljon tuttuja juttuja tässä sun videolla! 🙂 Silmä vammaa. Ask.fm oli myös kova! Sillon kun KIK oli suosittu, ei Snapchatissa muistaakseni ollu vielä viestitoimintoa ja kuvien päällekin sai vain yhden rivin tekstiä.

  Vastaa
 4. ellionkuollut

  siis muistellaanko sitä (kauheeta) kuvaa minkä kaikki otti jollai sovelluksel omaa instagramiinsa ett siin oli tyylii tiikerin silmät ja sit se pikkuhiljaa vaihtu sun omiin silmii 😀 toivottavasti ees joku tajuu

  Vastaa
 5. Annika Ijäs

  Irc-gallerian lisäks oli ii2.org! Oon syntyny 92 ja oisko toi ollu joskus ku olin yläasteella tms. 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.