Mikä on paras kohta omassa vartalossasi? Kerro se kommentteihin! ❤️
Miulta löytyy kurveja ja vatsamakkaroita. Miun lantioni on yli 15 senttiä leveämpi, kuin rinnan ympärykseni. Oma mieleni on taistellut pitkään vartalon muodokkuutta vastaan enkä ole kovinkaan pitkään tuntenut oloani kotoisaksi kynähameissa tai muissa kroppaa nuolevissa vaatekappaleissa. Olo vartalonmyötäisissä vaatteissa oli pitkään epävarma siitä syystä, että mietin aina aiemmin sitä, kuinka muut katsovat ja tuomitsevat vartaloani kun näkevät vatsan kohdalla pikkupömppiksen. Samaan tapaan moni rintavampi piilottelee omaa poveaan. Ei miun tai kenenkään muunkaan tarvitse pyrkiä mallin vartaloon, ellei halua olla ammatikseen malli. Naisella saa olla muotoja ja omista muodoistaan saa olla ylpeä. Antaa muotojen näkyä!

Tilaa kanava tätä linkkiä napsauttamalla ja muista painaa tuo pikuinen ”notification bell” – päälle, niin et missaa yhtään uusinta videota!
→ https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=pahalapsi

Ootko katsonut edellisen videoni? SHOKKIVÄRISET KULMAKARVAT?!
→ https://www.youtube.com/watch?v=mlQlAy9xBVU&t=72s

——————–Paha lapanen somessa——————————————-

? SC: paha.lapsi
? FACEBOOK: https://www.facebook.com/pahalapsi/
? INSTAGRAM: https://www.instagram.com/paha.lapsi/
? SPOTIFY: https://open.spotify.com/user/pahalapsi

❤️ CONTACT: [email protected] ❤️

———————————————————————————————————–

Lopussa soiva biisi: Division XIX – takaisin kotiin

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Elias Kivenmaa

  Tuli muuten sellainen mieleen että kauneusihanteet on ihan vaan jokasen päässä. Huomasin tämän taas koska miun nuoruudessa ja kotipaikassa ja omassa mielessä just levee lantio ja iso peppu oli se kauneusihanna, täydellinen nainen oli alastonmalli tai pornotähti. Joidenkin maailmassa sellainen pitkä tasapaksu runway malli taas on se kauneusihanne. Eli tavallaan vastataan toistemme kauneusihanteita, mutta ei omiamme. Ja koska vartalotyypilleen ei voi mitään niin ei voi tehdä kuin taikatempun oppimalla rakastamaan itseään ja yhtäkkiä kaikki itsessä näyttääkin kauniilta. Ne rumat arvet onkin ihan ookoo, isot löllö reidet onkin muhkeat ja seksikkäät, pienet tissit onkin tosi söpöt, pullaposket onkin suloiset ja isot pöllösilmät onkin kauniit. Se ruma kuva meistä on vaan meidän omassa mielessä. Kun muut katsoo meitä, suuein osa näkee vaan kauniin meidät, vaikka ne näkee ne meidän "virhekohdat" ne ei nää niissä mitään virheitä, vaan pelkkää kauneutta.

  Vastaa
 2. Coffee Gacha

  Ite ehkä pidän huulistani ku kaikki sanoo et ne on ihanat ja täyteläiset ja miun ihon värikin on tosi kiva.
  Miinuksena on enemmänkin se mitä löytyy sisältä. Mul on ollu itsetunto ongelmia ja sellasta vihaa on löytyny aika paljon. Miulle on sanottu et oon sadisti mut en kyl oo. Miul on ollu vaikeeta tiettyjen ihmisten kaa ja sit on ollu sitä itsetuhoisuutta. Niitä ns. Oikeita kavereita on vaan kask tyttöö ja pari poikaa et sillä lailla. Ja sit mun opettajan kaa on ollu vaikeuksii

  Että sellasta…

  Vastaa
 3. Nimi.

  En sillee tykkää mistää kehon osastani mitenkään erityisen paljon enkä myöskäön vihaa, mutta ehkä mun pienikokoisuus on se mun juttu

  Vastaa
 4. some human

  Ite oon sellanen niinku tulitikku….. Ja oon ite hieman alipainonen lauta…. Eipä tässä nyt mitää korostettavaa oo..

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.