Kaupallisessa yhteistyössä Lumene 
Lumenen verkkokauppaan mistä hei saatte kans alee torstaihin saakka: http://bit.ly/lumenemeikkivoiteet

Koodi voimassa! pus 3.10. asti -25% alennuksen koodilla LOVE25

ps. seuraa mua

oon igz mariieveronicaofficial

10 Vastausta

 1. Nakkiperuna 333

  Mul on toi ihme karvasieni ja se on paras mikä mul on ollu siit tulew niin hyvää jälkee eikä se ime niin paljoo meikkii

  Vastaa
 2. Lil Shit

  Suosittelen vaan levittää meikkivoidetta sormilla. Ei mee hukkaan. Tulee tasanen pinta. Ei mee rahaa mihinkään turhuuksiin meikki kananmuniin 🙂

  Vastaa
 3. Roosa Hutri

  Ite käytin aina ennen maybellinen fit me meikkivoidetta ja ajattelin että se on paras mutta se hapettu iholla ja mun naamasta tuli ihan oranssi ja ihan sama mikä sävy oli aina kävi niin. Nyt ku mulla on suurin osa mun meikeistä lumenen nii oon tosi tyytyväinen ?

  Vastaa
 4. artolauri

  * * * On se pöyristyttävää! Pokkana vuosikymmenet on tuhannet professorit tutkineet näitä atomien silpomisten miljoonien ja miljardien laitteita. SILTIKÄÄN EI KUKAAN EDES TAJUA, että n/Z suhdeluku kertoo, matemaattisesti ydinvoimaloista vuotavan 1000% ENEMMÄN spallaationeutroneja, kuin harhauttavat ydinalan omat mallit kylmäävästi valehtelee! Minusta Katse kaikkeuteen, Petterin, Villen, Myytinkertojien kaltaisten professori tason kaverin PITÄISI TUODA NÄITÄ kylmääviä faktoja ESILLE YLEISÖLLE! * Ai, mutta meinasi vallan unohtua. Laitetaan nyt säntillisesti se Arto Lauri Youtube kanava tilaten itsellisesti ja kavereille toki myötään.

  Vastaa
 5. Jossuvlog

  Itekkin käytän lumenen meikkivoiteita. Löytyy paremmin mikä sopii just omalle iholle. ? ennen käytin maybellinen fit me meikkivoidetta. Nyt en vaihtais lumenee enää ollenkaa muuhun ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.