Tänään puhutaan siitä, miltä tuntuu olla ainoa tyyppi porukasta, joka ei juo alkoholia. Video on käsikirjoitettu kolumnin pohjalta, jonka kirjoitin yliopiston ekana vuonna. Mitä ajatuksia mun mietteet teissä herättää?

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. Jortsu

  Vittu mitä tissuttelijoita täällä kommenteissa. Tykätkää ny tästä jos nollaatte ainaki kerran viikossa pään!

  Vastaa
 2. Marianne

  Joo tiedän, koska olen juuri samanlaisessa tilanteessa. Fuksivuosi juuri nyt! Olen huomannut, että se vaatii vain rohkeutta tehdä asiat eri tavalla kuin muut, mutta siinä auttaa se, että määrittelee itse omat arvonsa/mitä arvostaa. Ehkä mulle helpompaa, kun olen vegaanina joutunut määrätietoisesti toimimaan eri tavalla (paremmalla tavalla) kuin toiset. Ja osallistun kaikkeen mahdolliseen muuhun hauskaan! Fuksivuosi on täynnä kaikkea. Kävin esimerkiksi Suomenlinnan Peduca-kasteessa vannomassa Peducan valan suuressa ihmisringissä ja jokaisella oli kynttilät ja se oli tosi siisti juttu.

  Vastaa
 3. Pullip_Lemon _dolls

  Ihanaa että sellaisia henkilöitä on jotka ei juo alkoholia. Mä siis oon khyl vasta ykstoista ja oon päättäny että en haluu juoda alkoholia. Mua ei ees huvittais mennä 15-vuotiaana ehtoolliselle ku mennään riparille. Mun kaverit sanoo mulle aina "et sä voi vielä sanoo ikinä ku saatat viel muuttaa mieles!". Mä en itse usko että tuun koskaan muuttamaan mieltäni, ja vanhempanikin ovat sitä mieltä, että mä oon tehny hyvän päätöksen: Aijon olla koko elämäni raitis, ja juoda juhlissa vain kokista.
  Oot mun lempi youtubettaja, ollu jo 2014 lähtien. Osaat kyllä todellakin puhua monesta asiasta, ja pystyt olemaan oma itsesi, vaikka muut olisivatkin todella erilaisia.
  Tää on mulle todella tärkeää että sä oot tehny tästä aiheesta videon. Sun kanava on ollut mun sydämmessä jo monet vuodet. ♥Ihanat jatkot sulle♥

  Vastaa
 4. Zoiggel

  En oo vielä 18 ja täytän vasta ens vuonna, mutta en usko että tuun juomaan ollenkaan, koska en mäkään oikeen tajuu sen ideaa. Plus sitten se, että mulla tulee jo siitä paha olo kun haistan jonkun aikuisen lähellä juovan jotain alkoholijuomaa… xd

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.