Sisustusarkkitehtiopintoja, iltapuuroja, aikaisia aamuja, tarhaan vientejä, maalaamista, pressitilaisuus, keikalla pomppimista, HopLop:ia… Mitä kaikkea mahtuu meidän yhteen viikkoon?

Viime viikolla oli ensimmäinen täysipäiväinen kouluviikko loman jälkeen ja väsymys oli sen mukaista. Meidän viikko sisälsi kuitenkin vaikka mitä touhua siitä huolimatta. Videolta näkyy myös realistisesti, ettei aina kerkeä syömään, miltä näytän heti herättyäni tai miten jaotellaan kotitöitä. Jätin sen kummemmin kuvaamatta ilta- ja aamurutiinit, niistä tulee omat videot kevään aikana!

Islan iltarutiini täällä: https://www.youtube.com/watch?v=XHT9ik4bgh8

The Realm of Maria on kanava tavallisesta perhearjesta, äitiydestä, raskaudesta, sisustusarkkitehtuurin opinnoista ja arjen onnesta. Julkaisen uuden videon noin kerran viikossa. Hyppää mukaan meidän meininkiin ja tilaa kanava!

SOMET:
SC: therealmofmaria
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria
BLOG: http://therealmofmaria.bellablogit.fi/
TWITTER: https://twitter.com/TheRealmofMaria

FAQ:
– Isla 2 v. (2015), Maria 26 v. (1990), Tommi 27 v (1989)
– Vauvan laskettu aika 7.10.
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa jonka nimi on Käpy
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa

10 Vastausta

  1. The Realm of Maria

    Edellisen videon laatu ei korjaantunut, joten jouduin lataamaan videon uudestaan. Tylsää, mutta nyt ainakin on laatu kohdallaan!

    Vastaa
  2. Emmi Kivelä

    Mä mietin että missä Tomas on niinku perjantaihin asti, mut sit tajusin et ei sitä ollu vielä tällön. (Siis videon perjantaihin asti.)

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.